2024/05/09
۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۰ ارديبهشت
طرز تهیه پنیر سوخاری رستورانی در خانه

طرز تهیه پنیر سوخاری رستورانی در خانه

فوت و فن های تهیه پنیر سوخاری خانگی را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -پنیرهای سوخای رستوران ها واقعا خوشمزه است اما شما هم می توانید همین نوع پنیر را با همان طعم و کیفیت در خانه درست کنید. طرز تهیه آن در ادامه به نقل از خراسان آمده است.

 

مواد لازم برای پنیر سوخاری

پنیر خامه‌ای -  100 گرم

پنیر موزارلا -  130 گرم

گشنیز، جعفری یا شوید- به میزان لازم

پودر سوخاری دانه درشت و آرد-  به میزان لازم

تخم مرغ -  2 عدد

آویشن، پودر تخم‌ گشنیز، پودر سیر، نمک، فلفل، پاپریکا- به میزان لازم

با طرز تهیه پنیر سوخاری به سبک رستوران ها آشنا شوید

دستور تهیه پنیر سوخاری

1- ابتدا پنیر خامه‌ای، پنیر پیتزا، پودر آویشن و گشنیز (جعفری یا شوید) را با هم مخلوط کنید.

 

فیلم آشپزی: چه کار کنیم مرغ سوخاری ترد شود

 

2- مواد را با دست به صورت رول‌های هم اندازه شکل دهید و ۳۰ دقیقه داخل فریزر بگذارید.

 

۳-سه تا کاسه بردارید. داخل یکی از کاسه‌ها تخم مرغ ها را به همراه نمک ،فلفل و پاپریکا هم بزنید. در کاسه دوم آرد بریزید و کاسه سوم را با مخلوط پودر سوخاری، پودر تخم گشنیز و پودر سیر پر کنید.

 

بیشتر بخوانید: ماهی سوخاری را چه طور درست کنیم که خوشمزه شود

 

4- رول‌ها را از فریزر خارج کنید.

 

5- رول‌ها را ابتدا در آرد، سپس در مخلوط تخم ‌مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

 

6-  مخلوط را دوباره در تخم‌مرغ و پودر سوخاری بغلتانید تا لایه روی رول پنیر ضخیم ‌تر شود و در حین پخت مواد داخل آن بیرون نزند.

 

7- داخل تابه مقدار مناسبی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا داغ شود.

 

 رول های پنیری سوخاری را داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. در مصرف این میان وعده به دلیل داشتن چربی بالا زیاده روی نکنید.

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.