طرز تهیه سالاد پیازچه؛ مناسب برای شام
سالاد پیازچه به دلیل داشتن سیب زمینی و مرغ یک غذای کامل است. روش تهیه آن را بخوانید.
دوات آنلاین -سالاد پیازچه از جمله سالادهای خوش طعم و عطری است که می توان آن را برای شام به عنوان غذای اصلی میل کرد. روش درست کردن آن را به نقل از خراسان بخوانید.
مواد لازم برای سالاد پیازچه
سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده - ۳ لیوان
سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده - ۲ لیوان
خیارشور نگینی خرد شده - یک لیوان
پیازچه نگینی خرد شده - یک لیوان
شوید خرد شده - سه چهارم لیوان
ماست خامهای - نصف لیوان
روش درست کردن سالاد پیازچه
1- تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.
پیشنهاد: سالاد برای مهمانی چی درست کنیم
2- برای تهیه سس در ظرفی مناسب ،سس مایونز، آب لیمو، ماست خامهای، کمی فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
3- سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد جذب هم شود و جا بیفتد.
نکات مهم آشپزی
1- میتوانید برای طعم بهتر چند قاشق روغن زیتون به سالاد اضافه کنید.
آشپزی: طرز تهیه سالاد مرغ رژیمی
2- به جای سینه مرغ میتوانید از دو لیوان کالباس نگینی خرد شده استفاده کنید.
3- وقتی که مواد سالاد گرم است سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس جذب مواد و باعث میشود سس بیشتری مصرف کنید.
12jav.net