آلبالو پلو دو نفره؛ دستور پخت و طرز تهیه خوشمزه
اگر می خواهید برای دو نفر آلبالو پلو درست کنید این مطلب کاملا شما را راهنمایی می کند.
دوات آنلاین -آلبالو پلو غذایی نیست که همیشه بتوان تهیه کرد و در برنامه غذایی ما جایگاه ثابت ندارد اما بد نیست هر از گاهی در فصل آلبالو سراغ آن برویم. طرز تهیه این غذا برای دو نفر را به نقل از تابناک بخوانید.
مواد مورد نیاز برای آلبالو پلو دو نفره
آلبالو: 350 گرم
برنج : دو پیمانه
فیله مرغ: دو عدد
زعفران: یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
دستور پخت آلبالو پلو
ابتدا ۵ تا ۶ ساعت برنجها را با آب و نمک بخیسانید.
آلبالوهای شسته شده را هستهگیری کنید. سپس آلبالوها را در یک قابلمه ریخته و شکر را لابهلای آنها بریزید.
آشپزی: طرز تهیه قلیه بامیه با مرغ
قابلمه آلبالو و شکر را روی شعله ملایم گاز بگذارید و بعد از به جوش آمدن اجازه دهید آلبالوها به مدت ۳۰ دقیقه با شکر بجوشند. بعد از این مدت آلبالوها را آبکش کنید و آب آلبالو را در یک شیشه تمیز بریزید.
از این آب میتوانید به عنوان شربت آلبالو استفاده کنید.
در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. برنج را آبکش کنید. در قابلمهای که میخواهید پلو را دم کنید مقداری روغن دم کنید و کف آن را با نان یا حلقههای سیبزمینی بپوشانید.
میتوانید روی نان یا سیبزمینی مقداری کنجد بپاشید. حالا به صورت لایه لایه برنج و آلبالو را در قابلمه بریزید، لایه آخر باید برنج باشد.
ببینید: طرز تهیه بورک اسفناج
وقتی که تمام مواد را در قابلمه لایه لایه ریختید پلو را به مدت نیم ساعت دم بگذارید. بعد از دم کشیدن پلو کمی از برنج روی آن را بردارید، با زعفران ترکیب کنید و روی آلبالو پلو برنج زعفرانی بریزید. آلبالو پلو را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
فیله مرغ را تکه تکه کرده و با نمک و فلفل در کره تفت دهید و اجازه دهید تا کامل بپزد. در ادامه زعفران را به آن اضافه کنید.
میتوانید از خلال پسته هم استفاده کنید و لابهلای برنج دم کنید.
نکات ریز آشپزی برای پخت آلبالو پلو
از ریختن آب مربا داخل برنج خودداری کنید.
اگر دوست ندارید که برنجتان صورتیرنگ شود، مربای آلبالو و خلال پسته را با کمی کره تفت دهید یا با مقدار کمی برنج دم کنید و بعد روی برنج بریزید و مرغها را کنارش بچینید.
اگر مقدار برنج زیاد است بهتر است از روش بالا استفاده کنید.
میتوانید از گوشت قلقلی هم بهجای مرغ استفاده کنید. در این شرایط هم گوشت را بعد از طبخ یا لابهلای برنج دم کنید یا جدا کنار برنج بچینید.
بهجای مربا میتوانید آلبالو را با کمی شکر بپزید. این بستگی به ذائقه شما دارد که میخواهید شیرین باشد یا ترش.
12jav.net