2024/03/19
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۹ اسفند
دستور تهیه مرغ ناردونی؛ غذای خوشمزه شمالی

دستور تهیه مرغ ناردونی؛ غذای خوشمزه شمالی

همه فوت و فن های درست کردن ناردونی شمالی را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -مرغ ناردونی یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های شمال ایران است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و حتی گفتنی است که خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین ترکیب غذای شمالی‌ها به‌شمار می‌رود.

 

مواد لازم برای مرغ ناردونی

این مواد برای4 نفر کافی است.

مرغ: ۴ تکه

پیاز: یک عدد

کره: ۵۰ گرم

سیر: ۲ حبه

گردو: ۱۰۰ گرم

آب انار: ۲ لیوان

رب انار: یک‌ قاشق غذاخوری سر‌پر

انار: یک عدد

نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران: به میزان کافی

طرز تهیه و دستور پخت مرغ ناردونی را بخوانید

طرز تهیه مرغ ناردونی

ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران آب‌کرده یک‌ساعت مزه‌دار کنید.

 

دستور پخت: کال کباب خوشمزه گیلانی را چطور بپزیم

 

بعد کره را با حرارت کم آب کنید و دور تا دور مرغ را داخلش سرخ کرده و آنها را کنار بگذارید.

 

سپس پیاز را نگینی خرد کنید و داخل کره تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.

 

وقتی پیاز طلایی شد، سیر رنده شده و گردوی ریز خرد‌شده و رب انار را یک دقیقه تفت دهید، بعد آب انار ترش را اضافه کنید و وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، مرغ‌های سرخ شده را در آن بچینید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم ۴۵ دقیقه بپزد.

 

در آخر ۲قاشق از دانه‌های انار را روی خورش بریزید و حالا کافی است 5دقیقه دیگر نیز خورش با در باز، بجوشد و جا بیفتد.

 

منبع: همشهری

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.