دستور تهیه مرغ ناردونی؛ غذای خوشمزه شمالی
همه فوت و فن های درست کردن ناردونی شمالی را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -مرغ ناردونی یکی از خوشمزهترین خورشهای شمال ایران است که به روشهای مختلفی تهیه میشود و حتی گفتنی است که خوشمزهترین و پرطرفدارترین ترکیب غذای شمالیها بهشمار میرود.
مواد لازم برای مرغ ناردونی
این مواد برای4 نفر کافی است.
مرغ: ۴ تکه
پیاز: یک عدد
کره: ۵۰ گرم
سیر: ۲ حبه
گردو: ۱۰۰ گرم
آب انار: ۲ لیوان
رب انار: یک قاشق غذاخوری سرپر
انار: یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران: به میزان کافی
طرز تهیه مرغ ناردونی
ابتدا تکههای مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران آبکرده یکساعت مزهدار کنید.
دستور پخت: کال کباب خوشمزه گیلانی را چطور بپزیم
بعد کره را با حرارت کم آب کنید و دور تا دور مرغ را داخلش سرخ کرده و آنها را کنار بگذارید.
سپس پیاز را نگینی خرد کنید و داخل کره تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.
وقتی پیاز طلایی شد، سیر رنده شده و گردوی ریز خردشده و رب انار را یک دقیقه تفت دهید، بعد آب انار ترش را اضافه کنید و وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، مرغهای سرخ شده را در آن بچینید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم ۴۵ دقیقه بپزد.
در آخر ۲قاشق از دانههای انار را روی خورش بریزید و حالا کافی است 5دقیقه دیگر نیز خورش با در باز، بجوشد و جا بیفتد.
منبع: همشهری
12jav.net