2022/09/28
۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
طرز تهیه خورش چاقاله بادام با مرغ

طرز تهیه خورش چاقاله بادام با مرغ

دستو پخت کامل خورش چاقاله بادام را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -خورش چاقاله بادام از جمله غذاهایی است که مختص فصل بهار است و بد نیست در این فصل برای تنوع هم که شده یکی دو بار آن را بپزید. طرز تهیه این خورش را در ادامه به نقل از چاردیواری جام جام بخوانید:

 

مواد اولیه برای خورش چاقاله بادام

مرغ:  ۲۵۰ گرم

چاقاله بادام:  ۱۰۰ گرم

نعنا و جعفری:  نیم کیلو

پیاز متوسط:  یک عدد

آبغوره با آبلیمو:  ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه:  به میزان لازم

روغن:  به میزان لازم

خورش چاقاله بادام را چطور درست کنیم

دستور پخت خورش چاقاله بادام

پیاز را خردکرده و با کمی روغن در قابلمه‌ای ریخته و تفت‌داده و سرخ می‌کنیم. مرغ را شسته و به اندازه دلخواه خردکرده و به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب به آن اضافه کرده و بعد از جوش‌آمدن حرارت را کم می‌کنیم تا مرغ نیم‌پز شود.

 

فیلم آشپزی: طرز تهیه خورشت کدو تنبل با مرغ را ببینید

 

در این فاصله نعنا و جعفری را پاک‌کرده، شسته و بعد از این‌که آب اضافه‌اش رفت آن را خردکرده، با کمی روغن تفت‌داده و همراه چاقاله‌بادام شسته و خردشده به مرغ اضافه و‌ مواد را کمی مخلوط کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم تا آب خورشت کم‌شده و جا بیفتد.

 

قبل از سرو خورشت آن را با کمی آبغوره یا آبلیموی تازه مزه‌دار کرده و سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو می‌کنیم.

 

یک نکته ریز آشپزی

اگر چاقاله‌ها درشت بود آنها را کمی خرد می‌کنیم اما اگر ریز بود درسته در خورشت می‌ریزیم.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.