این ستاره های سینما قبلا چه شغلی داشتند
شغل سابق هنرمندانی مانند علیرضا خمسه، رضا عطاران، پرویز پرستویی، منوچهر هادی و ... را در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید ستاره های سینما که این روزها در اوج شهرت هستند، قبلا چه شغلی داشتند و چگونه امرار معاش می کردند. روزنامه جام جم به عنوان نمونه سراغ برخی بازیگران و کارگردانهای موفق سینمای ایران رفته که در گذشته، شغلهایی داشتند که نسبتی با جایگاه امروزیشان ندارد.
علیرضا خمسه؛ دستفروش
علیرضا خمسه، کمدین محبوب و موفق تلویزیون و سینمای ایران که این شبها با شکل و شمایل جدیدی در سریال تلویزیونی «چوبخط» حضور دارد، از معدود ستارههای سینمایی ماست که صادقانه و با افتخار از گذشته خود یاد میکند و همه تجربیاتی را که با کار در مشاغل مختلف به دست آورده، در بازیگری و در نقشهای مختلف به کار میگیرد. شاید ندانید که بازیگر نقش پنجعلی، در کودکی و نوجوانی و برای کمک به اقتصاد خانواده، در تابستانها کارگری و دستفروشی میکرد.
منوچهر هادی؛ راننده
منوچهر هادی که در سالهای اخیر یکی از پرکارترین کارگردانهاست و آثار پرمخاطب و پرفروشی میسازد و کاروبارش سکه است، یکی از افرادی است که با تلاش و پشتکار به این مرحله رسید. هادی در سالهای دور در گروه تدارکات سینما فعالیت میکرد و آن طور که خودش در گفتوگویی اعلام کرد، راننده ابوالفضل پورعرب در فیلم «قاصدک» (محصول ۱۳۷۵ به کارگردانی قاسم جعفری) بود. هادی بهتدریج با انگیزه و اراده، مسیر دیگری را در پیش گرفت و بعد از دستیاری کارگردانهایی چون کیانوش عیاری و اصغر فرهادی به کارگردانی رو آورد.
شهرام شاه حسینی؛ آرایشگر
شهرام شاهحسینی، کارگردان سینما و تلویزیون که این روزها با سریال پرستاره «میخواهم زنده بمانم» در شبکه نمایش خانگی حاضر است، در ابتدای جوانی مدتی در یک سلمانی کار میکرد اما علاقهاش به سینما باعث شد قیچی و شانه را کنار بگذارد و بعد از دستیاری کارگردانهایی چون بهرام بیضایی و رسول ملاقلیپور، کارگردان فیلمهای کوتاه و بعد آثار سینمایی شود. کلاغپر، زنها فرشتهاند و خانه دختر از جمله ساختههای سینمایی شاهحسینی است.
رضا عطاران؛ راننده
معمولا چهرههای موفق سینما، شغلهای نامرتبط را قبل از فعالیت هنری و حرفهای خود تجربه میکنند اما رضا عطاران احتمالا از معدود گزینههایی باشد که بعد از پخش سریال ساعت خوش و شهرت و محبوبیت، به دلیل مقطعی ممنوعالکاری، ناچار شد برای گذران زندگی، با یک وانت زامیاد آبی برای سوپرمارکتها بار جابهجا کند.
خسرو شکیبایی؛ خیاط
زندهیاد خسرو شکیبایی سالها قبل از این که هامون محبوب سینمای ایران شود، حتی مدتها قبل از خاک صحنه خوردن و حضور در تئاتر، کارهایی چون خیاطی، کانالسازی و آسانسورسازی را تجربه کرد.
امیر نادری؛ تخمه فروش
امیر نادری، کارگردان معتبر و جهانی سینمای ایران، یک عشق سینما به معنای واقعی کلمه است و همچون امیروی فیلم دونده برای رسیدن به رویایش سینما بسیار دوندگی کرد. او در آبادان از تخمهفروشی جلوی سینما شروع کرد، بعد کنترلچی و آپاراتچی سینما شد و بعد به تهران آمد و در یک عکاسخانه مشغول به کار شد و بعد عکاسی در سینما و سرآخر هم کارگردانی سرشناس.
پرویز پرستویی؛ کارگر
الان را نبینید که بسیاری از تهیهکنندهها و کارگردانهای سینما برای همکاری با پرستویی سرودست میشکنند. او برای رسیدن به این جایگاه سالها تلاش کرد. او همزمان با فعالیت در تئاتر، برای گذران زندگی چند سال منشی دادگستری بود و حتی قبلتر برای پسانداز و خرید خانه در حوالی ترمینال جنوب کارگری میکرد.
پرویز پورحسینی؛ کارگر صحافی
این بازیگر فقید که در سالهای اخیر از مادر کهنسالش مراقبت میکرد و اصلا به خاطر حفظ سلامت او در این یک سال و ترس از گرفتن کرونا و انتقال بیماری به مادرش، کاری را قبول نمیکرد، پدرش را خیلی زود از دست داد؛ در ۱۲سالگی. برای همین ناچار شد به سختی کار کند؛ از جمله کار در صحافی کتاب.
12jav.net