طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی چگونه است
با دستور پخت مرحله به مرحله و کامل همبرگر مرغ در خانه آشنا شوید.
دوات آنلاین -همبرگر مرغ طرفداران زیادی دارد. این نوع از همبرگر را شما می توانید به راحتی در خانه درست کنید تا هم سالم تر باشد و هم طعم بهتری داشته باشد. طرز تهیه این غذا را به نقل از روزنامه خراسان بخوانید:
مواد لازم برای همبرگر مرغ
سینه مرغ بدون استخوان - ۲ عدد
ران مرغ - یک عدد
سیر - ۲ حبه
پیاز – یک عدد
آرد -۲ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده - ۳ قاشق غذا خوری
سس خردل - یک قاشق غذا خوری
سس کچاپ – یک قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا - ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زیره و آویشن - به مقدار لازم
دستور پخت همبرگر مرغ
1- ابتدا سینه مرغ را به همراه ران مرغ که از قبل تمیز کرده اید و چربی اضافه آن را گرفته و خوب شسته اید داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و خوب له کنید.
2- مرغ له شده را به همراه تمام ادویه ها و سس خردل ،کچاپ ،جعفری ،پیاز ،سیر، آرد و پنیر داخل غذاساز بریزید و تا جایی ادامه دهید که مایه یکدستی به دست آید.
3- درحین کار دستگاه را خاموش کنید و مواد را با قاشق هم بزنید تا کاملا مرغ با ادویه ها و سس مزه دار شود.
فیلم آشپزی: طرز تهیه همبرگر خوشمزه در خانه
4- وقتی مایه برگر حاضر شد به اندازه نان همبرگر مد نظر از مواد بردارید و داخل یک کیسه فریرز به صورت گرد باز کنید و داخل یخچال به مدت یک ساعت بگذارید تا کمی منسجم شود.
۵- داخل یک تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید.
بیشتر بخوانید: آموزش تهیه ساندویچ میت بال خانگی
۶- سپس برگرها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل تابه هر دو طرف را به خوبی سرخ کنید و داخل نان همبرگر به همراه کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی قرار دهید و با سس سرو کنید.
نکات ریز آشپزی
1- اگر دوست داشتید می توانید وقتی یک طرف برگر سرخ شد پنیر ورقه ای را روی برگرها بگذارید تا با حرارت آن کمی ذوب شود.
2- در صورت تمایل می توانید به مواد قارچ تفت داده شده هم اضافه کنید.
12jav.net