2021/05/16
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
ته چین زعفرانی با ماست و مرغ؛ فوت و فن هایی برای خوشمزه تر شدن

ته چین زعفرانی با ماست و مرغ؛ فوت و فن هایی برای خوشمزه تر شدن

9 ترفند ریز آشپزی را برای این که ته چین شما خوشمزه تر شود در اینجا بخوانید.

دوات آنلاین -برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آورده‌ایم و امیدواریم این فوت‌وفن‌های ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

 

نکاتی درباره ماست ته چین

1- ماست ته چین هر چه‌ غلیظ و ترش‌تر باشد، مایه بهتری به شما می‌دهد.

 

2- اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.

 

3- برای این که خلال بادام و پسته طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید آن را از شب قبل در کمی آب، گلاب و شکر نم کنید.

ترفندهایی برای پخت ته چین مرغ

از یخ استفاه کنید

4- برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید که دانه‌های برنج، کشیده‌تر و تردتر شود.

 

5- اگرچه می‌توانید بعد از آب پز و ریش کردن مرغ، آن را تفت بدهید اما مراقب باشید بافت گوشت مرغ سفت نشود.

 

فیلم آشپزی: دستور پخت ته چین مرغ مجلسی

 

6- اگر ته چین مرغ با ته دیگ برشته‌تر می‌خواهید، ترجیحا از ظروف کم‌ارتفاع‌تر مثل ماهی تابه استفاده کنید.

 

7- می‌توانید با اضافه کردن مواد مختلف ته چین‌ های متفاوتی مانند ته چین مرغ، ته چین بادمجان و قارچ، ته چین گوشت و بادمجان، ته چین قالبی، ته چین مرغ و بادمجان داشته باشید.

 

استفاده از فر یا پلوپز

8-  برای طبخ این ته چین راه‌های دیگری هم هست مثلا ته چین ساده در پلوپز به‌راحتی می پزد. یا اگر دوست دارید از فر استفاده کنید باید ته چین ساده در فر به مدت یک ساعت در ۱۷۰ درجه سانتی گراد بماند.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل ته چین گوشت

 

9- طعم خوش و دل‌انگیز ته چین ساده به نسبت ماست، زعفران و تخم مرغ آن بستگی دارد. اگر نسبت ماست و تخم مرغ رعایت نشود ته چین کیفیت مناسبی نخواهد داشت. تخم مرغ باعث می‌شود برنج شکل یکپارچه‌ای به خود بگیرد و ماست در ته چین بوی بد تخم مرغ را می‌گیرد؛ با این حال ته چین ساده بدون ماست هم تهیه می‌شود. اما اگر ته چین خوش‌عطری می‌خواهید پخت ته چین بدون ماست اصلا توصیه نمی‌شود.

 

منبع: خراسان

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.