دستور پخت خورشت به؛ غذای خوشمزه با مرغ
اگر می خواهید خورشت به درست کنید برای این که غذایتان خوشمزه تر از همیشه شود طرز تهیه آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -فصل پاییز است با میوههای متنوع و خاص که یکی از آنها به است. با توجه به خواص زیاد این میوه خوشمزه و بسیار خوشعطر می توان از آن برای پخت مربا، خوراک، خورشت و... استفاده کرد. در این میان خورشت به یکی از مشتقات پرطرفدار این میوه پاییزی است. دستور پخت آن را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید:
مواد لازم برای خورشت به
سینه مرغ متوسط: یک عدد
به بزرگ: یک عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
لپه: 3 قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: 3 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه خورشت به
پیاز را خردکرده و در قابلمهای ریخته و با کمی روغن تفت میدهیم و وقتی پیازها سبک شد زردچوبه و رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم بعد تکههای مرغ را که از قبل خردکرده و شستهایم همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و تفت داده و سپس دو لیوان آبجوش به مواد اضافه کرده و روی حرارت کم میگذاریم.
فیلم آشپزی: فوت و فنهای پخت خورشت بامیه جاافتاده
وقتی تکههای مرغ نیم پز شد آب لپه را که از قبل شسته و خیس کردهایم، خالی کرده و همراه به که فقط هسته آنها را گرفته و خرد کردهایم به خورشت اضافه میکنیم. یادتان باشد که به را نباید پوست بگیریم تا هنگام پخت له نشود.
فیلم آشپزی: دستور پخت خورشت آلو و قیسی
وقتی تمام مواد پخت شکر، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه جوشیدن و جاافتادن، خورشت را از روی حرارت برداشته در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو میکنیم.
نکات آشپزی
برای خوشمزهتر و لعابدارشدن خورشت میتوانیم به آن آلو خورشتی اضافه کنیم.
به جای آبلیمو میتوانیم از لیموعمانی استفاده کنیم.
12jav.net