2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
کاسنی چه خاصیت‌هایی دارد؛ از لاغری تا پاکسازی کبد

کاسنی چه خاصیت‌هایی دارد؛ از لاغری تا پاکسازی کبد

با همه فواید و البته ضررهای گیاه کاسنی در این مطلب آشنا شوید.

دوات آنلاین-کاسنی از جمله گیاهان دارویی است که خاصیت‌های زیادی دارد و فواید آن از لاغری و سلامت پوست تا مقابله با سرطان، پاکسازی کبد و ... را شامل می‌شود.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کاسنی یک گیاه پرخاصیت با گل‌های آبی و ارغوانی است که به صورت پراکنده در نواحی مختلف از جمله منطقه آذربایجان و مناطق کوهستانی خراسان رشد می‌کند. طبع این گیاه سرد است که هنگام گرما دمای بدن را متعادل می‌کند و از نظر طب سنتی فواید فراوانی برای بدن دارد.

با گیاه کاسنی آشنا شوید

در درمان‌های طب سنتی بیشتر از عرق کاسنی استفاده می‌شود. به گفته محققان طب سنتی هرچه عرق کاسنی تلخ تر باشد فواید آن بیشتر خواهد بود و در التیام امراض کبدی موثرتر واقع می‌شود.

 

کاسنی سرشار از مواد معدنی نظیر روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، آهن اسید فولیک و همچنین ویتامین‌های B۶، C، E و K است که برای سلامت بدن انسان بسیار مفید هستند.

 

عرق کاسنی چه فوایدی دارد

در ادامه با خاصیت‌های کاسنی بیشتر آشنا شوید:

عرق کاسنی چه فایده هایی دارد

کاسنی قدرت باروری مردان را افزایش می‌دهد

مصرف عرق کاسنی با تنظیم هورمون‌ها و کروکوزوم‌های مردان موجب افزایش قدرت باروری در آنها می‌شود.

 

سلامت کلیه‌ها از فواید کاسنی است

خاصیت ادرارآوری عرق کاسنی باعث دفع سموم بدن شده و به دفع سنگ کلیه و سنگ مثانه کمک خواهد کرد.

 

کاسنی به لاغری کمک می‌کند

فروکتوز و فیبر طبیعی موجود در گیاه کاسنی تاثیر فراوانی در تحرکات روده و درمان یبوست دارند و باعث کاهش وزن در افراد خواهند شد. ترشح گرلین یا هورمون گرسنگی باعث می‌شود تا افراد بیشتر غذا بخورند که مصرف کاسنی به دلیل فیبر موجود  در آن باعث می‌شود تا ترشح این هورمون کاهش یافته و پرخوری کنترل شود. در نتیجه احساس سیری پس از مصرف کاسنی عاملی برای کاهش وزن خواهد بود.

 

گیاهی برای توقف رشد تومورهای سرطانی

استفاده از عرق کاسنی باعث کاهش رشد تومورهای سرطانی خواهد شد. تحقیقات محققان نشان می‌دهد خاصیت آنتی اکسیدانی بالای کاسنی و پلی فنول‌های موجود در آن اثرات مثبتی در جلوگیری از ابتلا به انواع مختلف سرطان به خصوص سرطان سینه و سرطان پستان دارند.

 

بیشتر بخوانید: گیاه سداب چیست و چه خاصیت‌هایی دارد

 

سرفه خشک را می‌توان با کاسنی درمان کرد

شربت دم کرده ریشه کاسنی به دلیل خاصیت خلط آوری بالایی که دارد برای درمان گلو درد و سرفه‌های خشک مناسب خواهد بود.

 

عرق کاسنی کبد را پاکسازی می‌کند

مصرف عرق کاسنی باعث نوسازی سلول‌های کبدی شده و با خاصیت چربی‌زدایی که دارد به دفع صفرا و پاکسازی کبد کمک خواهد کرد.

با خاصیت های کاسنی آشنا شوید

کاسنی برای پوست چه فایده‌ای دارد

عرق کاسنی سرشار از ویتامین C، فسفر و آهن است که باعث روشن‌تر شدن رنگ پوست شده و بیماری‌های پوستی مانند: اگزما، جوش‌ها و التهابات پوستی را درمان می‌کند.

 

ویتامین‌های C و E موجود در برگ کاسنی موجب رفع چین و چروک صورت شده و با از بین بردن عوارض پیری زودرس در حفظ جوانی پوست بسیار موثر است.

 

بیشتر بخوانید: گیاه عروسک پشت پرده چیست و چه خاصیت‌هایی دارد

 

این گیاه تب را کاهش می‌دهد

کاسنی سرشار از ویتامین C است و با خاصیت آنتی اکسیدانی و دفع سموم دمای بدن را تنظیم کرده و باعث کاهش تب خواهد شد.

 

کاهش چربی خون و پیشگیری از سکته

ترکیب اینولین موجود در کاسنی سطح کلسترول مضر بدن را کاهش داده و میزان کلسترول خوب را بالا می‌برد. این ماده با بهبود جریان خون باعث پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود.

 

گیاهی مفید برای رفع التهاب لثه و دهان

برگ‌های کاسنی دارای مقدار زیادی ویتامین C است که با قرار دادن این برگ‌ها بر روی لثه یا غرغره کردن عصاره آن در دهان می‌تواند التهابات لثه و زخم دهان را درمان کند.

 

کاسنی اشتها را زیاد می‌کند

مصرف کاسنی با از بین بردن التهاب معده و تحریک تولید اسید کلریدریک در آن باعث افزایش اشتها در افراد می‌شود.

 

مصرف بیش از حد کاسنی چه ضررهایی دارد

مصرف کاسنی با وجود فواید فراوانی که دارد در برخی مضراتی هم به همراه خواهد داشت. استفاده بلند  مدت از این گیاه باعث تخریب عروق شبکیه شده و افت فشار خون و ترشحات صفرا از عوارض مصرف آن خواهد بود. همچنین به دلیل اینکه مصرف کاسنی و فرآورده‌های آن باعث انقباض عضلات رحمی در بانوان می‌شود مصرف بیش از حد آن در دوران بارداری باعث زایمان زودرس می‌شود.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.