2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
دستور پخت زرشک پلوی کاملا متفاوت به شیوه بحرینی

دستور پخت زرشک پلوی کاملا متفاوت به شیوه بحرینی

زرشک پلوی بحرینی یک غذای کاملا متفاوت با طعم و رنگ و بوی جدید است که مطمئن باشید مورد پسندتان واقع می‌شود. طرز تهیه این غذا را بخوانید:

دوات آنلاین-غذاهای با مرغ معمولا تکراری هستند اما گاهی با تغییراتی در دستور پخت همان غذاهای همیشگی می‌توان طعم و مزه‌ای تازه را چشید. زرشک پلوی بحرینی که دستور پخت آن در زیر آمده از جمله غذاهایی است که می‌توانید امتحان کنید.

 

مواد لازم برای زرشک پلوی بحرینی

۳ لیوان برنج

۶ عدد ران و سینه مرغ

۴عدد پیاز متوسط

یک لیوان گردو و خلال بادام

نصف لیوان کشمش پلویی

یک قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی

۲عدد لیمو عمانی درسته

ادویه ی پلویی

دارچین و زردچوبه

نمک و فلفل

دستور پخت زرشک پلوی بحرینی را بخوانید

طرز تهیه زرشک پلوی بحرینی

ابتدا برنج را بشویید و کمی نمک بزنید و مدت دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.

 

سپس مرغ ها را با مقداری آب، پیاز، دو عدد لیمو عمانی درسته، مقداری زردچوبه، نمک و فلفل بگذارید بپزند. آب مرغ باید زیاد باشد، زیرا برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده می‌شود.

 

پیازها را پوست بگیرید. سپس آنها را خلال و سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس پیازهای سرخ شده را به دو قسمت تقسیم کنید، نیمی از آنها را برای داخل پلو و نیمی دیگر را برای تزیین پلو استفاده کنید.

 

نصف پیازها را در قابلمه مورد نظر برای دم کردن پلو بریزید. بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کنید و در قابلمه پبازها بریزید تا بجوشد.

 

نمک برنج را بشویید و در قابلمه آب مرغ بریزید و بگذارید با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.

 

سپس قبل از این که برنج را دم کنید، مقداری ادویه پلویی و دارچین روی آن بپاشید و پلو را دم کنید.

 

کشمش، گردو و خلال بادام را با نیمی از پیازهای سرخ شده تفت دهید و پودر لیمو عمانی روی آن بپاشید.

 

بعد از دم کشیدن پلو، با کفگیر پلو را مخلوط کنید تا ادویه و دارچین با پلو مخلوط شوند. سپس کمی به برنج روغن بزنید و در دیس بکشید.

 

بهتر است پلو را در وسط و مرغ ها را دور تا دور دیس و مواد مخلوط شده (کشمش و گردو و …) را بین مرغ ها قرار دهید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.