2025/12/05
۱۴۰۴ جمعه ۱۵ آذر
دستور پخت زرشک پلوی کاملا متفاوت به شیوه بحرینی

دستور پخت زرشک پلوی کاملا متفاوت به شیوه بحرینی

زرشک پلوی بحرینی یک غذای کاملا متفاوت با طعم و رنگ و بوی جدید است که مطمئن باشید مورد پسندتان واقع می‌شود. طرز تهیه این غذا را بخوانید:

دوات آنلاین-غذاهای با مرغ معمولا تکراری هستند اما گاهی با تغییراتی در دستور پخت همان غذاهای همیشگی می‌توان طعم و مزه‌ای تازه را چشید. زرشک پلوی بحرینی که دستور پخت آن در زیر آمده از جمله غذاهایی است که می‌توانید امتحان کنید.

 

مواد لازم برای زرشک پلوی بحرینی

۳ لیوان برنج

۶ عدد ران و سینه مرغ

۴عدد پیاز متوسط

یک لیوان گردو و خلال بادام

نصف لیوان کشمش پلویی

یک قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی

۲عدد لیمو عمانی درسته

ادویه ی پلویی

دارچین و زردچوبه

نمک و فلفل

دستور پخت زرشک پلوی بحرینی را بخوانید

طرز تهیه زرشک پلوی بحرینی

ابتدا برنج را بشویید و کمی نمک بزنید و مدت دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.

 

سپس مرغ ها را با مقداری آب، پیاز، دو عدد لیمو عمانی درسته، مقداری زردچوبه، نمک و فلفل بگذارید بپزند. آب مرغ باید زیاد باشد، زیرا برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده می‌شود.

 

پیازها را پوست بگیرید. سپس آنها را خلال و سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس پیازهای سرخ شده را به دو قسمت تقسیم کنید، نیمی از آنها را برای داخل پلو و نیمی دیگر را برای تزیین پلو استفاده کنید.

 

نصف پیازها را در قابلمه مورد نظر برای دم کردن پلو بریزید. بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کنید و در قابلمه پبازها بریزید تا بجوشد.

 

نمک برنج را بشویید و در قابلمه آب مرغ بریزید و بگذارید با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.

 

سپس قبل از این که برنج را دم کنید، مقداری ادویه پلویی و دارچین روی آن بپاشید و پلو را دم کنید.

 

کشمش، گردو و خلال بادام را با نیمی از پیازهای سرخ شده تفت دهید و پودر لیمو عمانی روی آن بپاشید.

 

بعد از دم کشیدن پلو، با کفگیر پلو را مخلوط کنید تا ادویه و دارچین با پلو مخلوط شوند. سپس کمی به برنج روغن بزنید و در دیس بکشید.

 

بهتر است پلو را در وسط و مرغ ها را دور تا دور دیس و مواد مخلوط شده (کشمش و گردو و …) را بین مرغ ها قرار دهید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.