2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
آشپزی متفاوت با مرغ؛ دستور پخت پلو پیازچه

آشپزی متفاوت با مرغ؛ دستور پخت پلو پیازچه

غذاهای با مرغ در آشپزی ایرانی جایگاه ویژه ای دارد اما بهتر است هر از گاهی سراغ غذاهای تازه برویم و طعم‌های متفاوتی را بچشیم.

دوات آنلاین-اگر به فکر آشپزی با مرغ هستید و می‌خواهید غذای تازه‌ای بپزید پیشنهاد به شما پلوپیازچه بامرغ است. این غذا هم ساده پخته می‌شود و هم بسیار خوشمزه است.

 

مواد لازم برای پلو پیازچه با مرغ

پیازچه - 500 گرم

 مرغ چرخ کرده - 250 گرم

 برنج - 2 پیمانه

 زعفران دم کرده - 1 قاشق غذا خوری

 فلفل دلمه ای - 1 عدد کوچک

 سس سویا - 2 قاشق غذا خوری

 نمک  - به میزان دلخواه

 فلفل - به میزان دلخواه

 زنجفیل تازه رنده شده - 1 قاشق چای خوری

 کره -50 گرم

 

ببینید: دستور پخت اکبر جوجه اصل در خانه

 

دستور پخت پلو پیازچه با مرغ

 ابتدا برنج را آبکش و سپس دم کنید.

وقتی برنج در حال دم کشید ن است،مرغ چرخ کرده را با مقداری فلفل به همراه مقداری از فلفل دلمه ای رنده کنید و سپس آن را خوب ورز دهید.

سپس گلوله های کوچکی درست کنید و در تابه بیندازید و کره را به مواد اضافه کنید.

مرغ ها را در کره تفت دهید. زیر شعله را کم کنید تا

گلوله های مرغ به مقدار کافی تفت داده شود .

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل کتلت مرغ

 

سپس سس سویا را به آن اضافه کنید و زنجفیل تازه را در آن رنده کنید.

پیازچه ها را تا انتها برش دهید و آن را با کره تفت دهید تا آماده شود.

بعد از این که برنج  دم کشید آن را در دیس بکشید. پیازچه های با کره تفت خورده را هم روی برنج اضافه کنید و لابه لای آن بریزید.

قطعات مرغ را اضافه کنید.

در پایان فلفل دلمه ای را به پلو اضافه کنید و محلول زعفران را روی آن بریزید و سرو کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.