آشپزی متفاوت با مرغ؛ دستور پخت پلو پیازچه
غذاهای با مرغ در آشپزی ایرانی جایگاه ویژه ای دارد اما بهتر است هر از گاهی سراغ غذاهای تازه برویم و طعمهای متفاوتی را بچشیم.
دوات آنلاین-اگر به فکر آشپزی با مرغ هستید و میخواهید غذای تازهای بپزید پیشنهاد به شما پلوپیازچه بامرغ است. این غذا هم ساده پخته میشود و هم بسیار خوشمزه است.
مواد لازم برای پلو پیازچه با مرغ
پیازچه - 500 گرم
مرغ چرخ کرده - 250 گرم
برنج - 2 پیمانه
زعفران دم کرده - 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای - 1 عدد کوچک
سس سویا - 2 قاشق غذا خوری
نمک - به میزان دلخواه
فلفل - به میزان دلخواه
زنجفیل تازه رنده شده - 1 قاشق چای خوری
کره -50 گرم
ببینید: دستور پخت اکبر جوجه اصل در خانه
دستور پخت پلو پیازچه با مرغ
ابتدا برنج را آبکش و سپس دم کنید.
وقتی برنج در حال دم کشید ن است،مرغ چرخ کرده را با مقداری فلفل به همراه مقداری از فلفل دلمه ای رنده کنید و سپس آن را خوب ورز دهید.
سپس گلوله های کوچکی درست کنید و در تابه بیندازید و کره را به مواد اضافه کنید.
مرغ ها را در کره تفت دهید. زیر شعله را کم کنید تا
گلوله های مرغ به مقدار کافی تفت داده شود .
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل کتلت مرغ
سپس سس سویا را به آن اضافه کنید و زنجفیل تازه را در آن رنده کنید.
پیازچه ها را تا انتها برش دهید و آن را با کره تفت دهید تا آماده شود.
بعد از این که برنج دم کشید آن را در دیس بکشید. پیازچه های با کره تفت خورده را هم روی برنج اضافه کنید و لابه لای آن بریزید.
قطعات مرغ را اضافه کنید.
در پایان فلفل دلمه ای را به پلو اضافه کنید و محلول زعفران را روی آن بریزید و سرو کنید.
12jav.net