2019/08/25
۱۳۹۸ يکشنبه ۳ شهريور
تهیه کباب‌های گران از سطل زباله در رستوران معروف کن و سولقان

تهیه کباب‌های گران از سطل زباله در رستوران معروف کن و سولقان

ابتدا وارد یک باغ رستوران شدیم که همه چیز به ظاهر مطلوب می‌رسید، اما پس از ورود به آشپزخانه این مکان متوجه وجود گوشت‌های فاسد و تاریخ مصرف گذشته در یخچال‌ها شدیم.

دوات آنلاین-یکی از رستوران‌های بین راهی معروف جاده کن و سولقان در اقدامی عجیب غذاهای مشتریان را با گوشت‌های فاسد تهیه می‌کند.

 

طبق قرار قبلی که با گشت تعزیرات حکومتی استان تهران داشتیم برای بازرسی از رستوران‌های منطقه کن_سولقان به سمت این منطقه حرکت کردیم.ساعت حدود ۲ بعد از ظهر بود که به مقصدمان رسیدیم، در ابتدا وارد یک باغ رستوران شدیم که همه چیز به ظاهر مطلوب می‌رسید، اما پس از ورود به آشپزخانه این مکان متوجه وجود گوشت‌های فاسد و تاریخ مصرف گذشته در یخچال‌ها شدیم.

 

این تنها ماجرای بازدید از این باغ رستوران‌ نبود و در ادامه مشخص شد که به جای فروش جوجه‌های زعفرانی به مشتریان از جوجه‌های آغشته به رنگ‌های غیرمجاز خوراکی به همراه خیارشور‌های کپک زده در دورچین آن نیز استفاده می‌شود.

 

بحث غیر بهداشتی بودن محیط یک طرف قضیه بود و موضوع گران فروشی در این واحد صنفی بُعد دیگر ماجرا بود، مالک این واحد صنفی گوشت‌های فاسد یخ زده را در قالب کباب شیشلیک با قیمت ۹۰۰ هزار ریال به مشتریان خود عرضه می‌کرد و همچنین جوجه کباب‌های بدون استخوان با وزن ۲۵۰ گرمی را باقیمت ۳۰۰ هزار ریال به فروش می‎‌رساند که طبق نظر کارشناس اصناف، این محصول باید با قیمت تمام شده ۱۲۹ هزار و ۵۰۰ ریال کباب ۲۵۰ گرمی به فروش برسد.

 

پس از بازرسی از آشپزخانه این باغ رستوران به محلی که در آن دسر و آبمیوه تهیه و به مشتریان سرویس داده می‌شد، رفتیم که در ادامه مشخص شد در این محل نیز تخلفاتی از قبیل فروش آبمیوه‌های فاسد یخ زده و همچنین شیرموز‌هایی که مدت‌ها از تهیه آن گذشته بود و به مشتریان ارائه می‌شد، مشاهده شد.

 

پس از مشاهدات و بازرسی‌های میدانی توسط ماموران گشت تعزیرات حکومتی استان تهران، بازرسان اداره بهداشت، کارشناسان وزارت صنعت، معدن و تجارت «صمت»؛ به دلیل تخلفات مشاهده شده در حوزه بهداشتی و گران فروشی، این باغ رستوران پلمپ شد.

 

در ادامه به سراغ یکی دیگر از رستوران‌های مجاور محل قبلی رفتیم و پس از بازرسی‌ها مشخص شد که در این واحد صنفی نیز گوشت‌های فاسد، برنج‌ها و دیزی‌های پخته شده فاسد نگهداری می‌شود و این واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی و تخلفات ذکر شده با جریمه سنگین سازمان تعزیرات مواجه شد.

 

پس از پایان بازدید از این رستوران ها و به هنگام سوار شدن بر خودروهایمان بودیم که به یک مورد عجیب دیگر برخورد کردیم و آن هم این بود که یکی از کارگر‌های باغ رستورانی که پلمپ شده بود، پس از انداختن گوشت‌های امحا شده در سطل زباله اقدام به برداشتن آن‌ها از داخل سطل زباله کرد و از درب پشتی قصد داشت که گوشت‌های امحا شده را به داخل باغ رستوران ببرد و پس از شست‌وشو دوباره اقدام به مصرف آن‌ها کند که با اقدام به موقع ماموران تعزیرات این فرد شناسایی و تمام گوشت‌های فاسدی که از وی کشف شد به درون دره‌های اطراف باغ رستوران ریخته شد تا خوراک حیوانات شود.

 

در ادامه این گشت به رستوران سوم رفتیم و پس از بررسی‎های بازرسان در این مکان هم تخلف گران فروشی محصول مشاهده شد که پس از مشخص شدن میزان تخلف، برای متصدی این واحد صنفی جریمه در حق صندوق دولت تعیین و اعمال شد.

 

محمد ضاربیان رئیس شعبه ۶۲ تعزیرات حکومتی تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: گشت تعزیرات حکومتی استان تهران به همراه بازرسان اداره بهداشت، اصناف و دامپزشکی بنا به بازرسی‌های سرزده به سراغ رستوران‌های بین راهی منطقه کن_سولقان رفته و نسبت به بازرسی از این واحد‌های صنفی اقدام کردند.

 

او گفت: پس از بازرسی‌های به عمل آمده از این واحد‌های صنفی، تخلفات متعددی از قبیل عدم رعایت بهداشت محیطی، فاسد بودن موادغذایی و گرانفروشی مشاهده شد.

 

ضاربیان با بیان اینکه به متصدیان واحد‌های صنفی متخلف تذکرات لازم و توصیه‌ها ابلاغ شد، تصریح کرد: پرونده‌هایی در این زمینه نیز تشکیل شد و به صورت حضوری به پرونده‌ها رسیدگی و پس از صدور رای جرایم دریافتی در حق صندوق دولت نیز برای متخلفان اعمال شد و بعد از اجرای حکم، بازهم به صورت سر زده به این اماکن آمده و بازرسی‌های خود را انجام خواهیم داد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.