2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
دستور پخت نان جو خانگی

دستور پخت نان جو خانگی

سلامت قلب،آرامش اعصاب، حفظ شادابی پوست، پاک سازی و بهبود عملکرد دستگاه گوارش، جلوگیری از سفیدشدن مو، کاهش ریزش مو، سلامت مفاصل، مفید برای کم خونی، کاهش افسردگی، جلوگیری از یبوست از جمله خاصیت‌های نان جو هستند.

دوات آنلاین-نان جو خاصیت‌های زیادی دارد. سلامت قلب،آرامش اعصاب، حفظ شادابی پوست، پاک سازی و بهبود عملکرد دستگاه گوارش، جلوگیری از سفیدشدن مو، کاهش ریزش مو، سلامت مفاصل، مفید برای کم خونی، کاهش افسردگی، جلوگیری از یبوست از جمله خاصیت‌های نان جو هستند. شما هم می‌توانید در خانه نان جو بپزید.

 

مواد لازم

  آرد جو - 2 لیوان

آرد نانوایی- 2 لیوان

شکر- یک و نیم قاشق غذاخوری

پودر خمیر مایه فوری - یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ - 2 عدد ( یکی سفیده و زرده جدا از هم)

روغن - کمی

روغن زیتون -  نصف لیوان

ماست - 5 قاشق

آب ولرم - به میزان لازم

نمک - کمی

کنجد یا مغز تخمه آفتابگردان یا تخمه کدو  - برای تزیین

 

دستور پخت

ابتدا آرد جو و آرد نانوایی را   الک کنیدسپس شکر و پودر خمیر مایه فوری بریزید. همه مواد را با قاشق مخلوط کنید.

وسط آرد یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده بریزید و خمیر را ورز دهید.

ماست و  آب ولرم را کم کم به خمیر اضافه کنید. کمی نمک بپاشید و مخلوط کنید.

حدود 10 دقیقه با دست خوب ورز دهید.

خمیر کمی چسبناک است که با ورز دادن، چسبندگی اش کمتر می شود.

سعی کنید آرد اضافی نزنید چون خمیر سفت می شود.

روی خمیر را بپوشانید و تا دو ساعت استراحت دهید.

 حجم خمیر سه برابر می شود سپس آرام با نوک انگشت پف خمیر را بگیرید.

روی میز کار را کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به ضخامت یک بند انگشت باز کنید.

 به هر شکلی دوست دارید قالب بزنید و در سینی فر بچینید.

خمیرهای قالب زده را 15 دقیقه استراحت دهید.

زرده تخم مرغ و کمی روغن را مخلوط و روی نان ها رومال کنید.

روی آن کنجد و مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخمه کدو بریزید.

 به مدت 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بگذارید تا روی نان ها طلایی شود.

 

نکته

هر چقدر آرد جو را زیادتر بریزید نانتان سنگین تر می شود.

 

منبع: خراسان

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.