2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
چگونه اعتماد به نفس خود را تقویت کنیم؟

چگونه اعتماد به نفس خود را تقویت کنیم؟

اعتماد به نفس ما از موفقیت‌های کوچکی سرچشمه می‌گیرد که روزانه به دست می‌آوریم و پلی می‌شود برای اینکه دانش ما را به مرحله عمل برساند

دوات آنلاین-اعتماد به نفس در زندگی هر یک از ما نقشی ضروری دارد و بدون آن نمی‌توانیم حتی نخستین گام را برای تلاش در جهت دستیابی به اهدافمان برداریم. اگر خودمان را باور داشته باشیم، به رغم عوامل دلسرد کننده و موانع موقتی که با آنها مواجه می‌شویم، همواره با شهامت و انرژی به پیش می‌رویم.

 

فراگیری مهارت‌های جدید در زمینه‌های کاری و شخصی، اولین گام برای رسیدن به اعتماد نفس است. زمینه‌های مهمی را که برای موفقیت در آنها به اعتماد به نفس بیشتری نیاز دارید، بشناسید؛ سپس در این حوزه‌ها با گذراندن دوره‌های آموزشی گوناگون، مطالعه کتاب‌ها و حضور در فضاهای آموزشی دانش خود را افزایش دهید.

 

علاوه بر آنچه گفته شد، اعتماد به نفس ما از موفقیت‌های کوچکی سرچشمه می‌گیرد که روزانه به دست می‌آوریم و پلی می‌شود برای اینکه دانش ما را به مرحله عمل برساند. شاید آنها هدف نهایی ما نباشند؛ اما هر یک در جای خود بسیار مهم اند. حتی یک تعریف و تشکر از شما به خاطر کار مثبتی که انجام داده اید، می‌تواند اعتماد به نفس تان را بسیار افزایش دهد.

 

از خودتان سوال کنید: بدترین نتیجه چیست؟ بیش از اندازه مسائل را در ذهن خود پر اهمیت جلوه ندهید، پیش از اینکه اتفاقی بیفتد، نگران خوب یا بد شدن آن نباشید. میزان انرژی انسان‌ها نامحدود است، بنابراین سعی کنید از آن در جهت ارتقای شغلی و رسیدن به اهدف تان کمک بگیرید نه در راه تلف کردن این انرژی آن هم برای نگرانی حول محور اتفاق‌هایی که هنوز به وقوع نپیوسته اند. زمانی دست به عمل بزنید که قدرت کنترل روی مسائل را داشته باشید. تا جایی که می‌توانید از انرژی خود در راه صحیح استفاده کنید.

 

زمانی که قرار است کاری را برای اولین بار انجام دهید، از همین حالا در ذهن خود مجسم کنید که آن کار را با موفقیت به پایان رسانده اید. چشم‌هایتان را روی هم بگذارید و در ذهن خود به وضوح تجسم کنید که در کلیه برنامه ریزی‌ها موفق بوده اید و نتیجه کار چیزی جز افتخار نبوده است. ذهن شما تفاوت میان تجسم‌های واضح و اموری که در حقیقت اتفاق می‌افتند را نمی‌داند.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.