2024/04/26
۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
طرز تهیه تبوله لبنانی به‌عنوان سالاد عربی خاص

طرز تهیه تبوله لبنانی به‌عنوان سالاد عربی خاص

سالاد تبوله لبنانی به دلیل رنگ بندی جذابش میز غذا را خیلی زیبا می‌کند ترکیب سبز و قرمز که بسیار هم جذاب است قطعا رنگ خاصی به میز شما می دهد اما نکته دیگر این است که این سالاد به دلیل داشتن بلغور بسیار مفید نیز هست.

دوات آنلاین-تبوله لبنانی سالاد خاص عربی است که طعم خاص و لذیذی دارد. این سالاد ویژه که لبنانی‌ها برای مهمان‌هایی که برایشان خیلی عزیز است درست می‌کنند چندان سخت نیست اما می‌توان گفت به راحتی همه مواد مغذی بدن را تامین می‌کند.

 

سارا جعفری متخصص تشریفات در این باره به دوات آنلاین می گوید:

 

سالاد تبوله لبنانی به دلیل رنگ بندی جذابش میز غذا را خیلی زیبا می‌کند ترکیب سبز و قرمز که بسیار هم جذاب است قطعا رنگ خاصی به میز شما می دهد اما نکته دیگر این است که این سالاد به دلیل داشتن بلغور بسیار مفید نیز هست.

 

 

برای تهیه سالاد تبوله لبنانی به مواد زیر نیاز دارید:

 

بلغور گندم  دو پیمانه، جعفری تازه سه  پیمانه، نعناع تازه  یک و نیم پیمانه، پیازچه هشت عدد، پیاز کوچک قرمز دوعدد، خیار خرد شده بزرگ  یک عدد، روغن زیتون سه قاشق غذاخوری، آب لیموترش تازه نیم پیمانه، گوجه فرنگی کوچک دوعدد.

 

بلغور را با مقداری روغن در یک ظرف  در دار مخلوط کنید و آب جوش را روی آن بریزید و در ظرف را بگذارید تا نیم ساعت بجوشد.

 

 خیار را رنده کرده و همه سبزیجات را خرد کنید. توجه داشته باشید اندازه خرد کردنها یکی باشد.

پس از سپری شدن زمان مورد نظر بلغور را آبکش کرده و در ظرفی بریزید و همه مواد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

 

در ظرف مخصوص سرو سالاد، کاهو را چیده و مواد سالاد را روی آن بریزید و فلفل ، نمک و آبلیمو را هم اضافه کنید.

 

البته این پایان کار نیست. حالا نوبت درست کردن سس سالاد است. خردل ، موسیر خرد شده ، سرکه ، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید، برای استفاده از سس عجله نکنید

 

اگر به سس دو ساعت استراحت دهید خیلی خوب با هم مخلوط می‌شود و بعد می‌توانید آن را استفاده کنید.

 

البته یک نکته را باید در نظر بگیرید. اگر سس را یک روز جلوتر درست کنید و در یخچال بگذارید هم کارتان راحت‌تر است و هم سس به اندازه کافی استراحت کرده و آماده می‌شود.

 

در خصوص کاهو هم باید بگویم کاهو بخشی از این سالاد نیست اما برای تزئین آن می‌تواند مورد استفاده باشد و خیلی هم زیبا شود.

 

پیازچه را به هیچ عنوان فراموش نکنید چون طعم و بوی این سالاد بسیار بستگی به پیازچه دارد. اگر دوست داشته باشید می‌توانید پودر پیازچه هم به آن اضافه کنید. 

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.