2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
دستور پخت پتاژ یا سوپ برنج

دستور پخت پتاژ یا سوپ برنج

بهتر است بجای آب معمولی از آب گوشت یا آب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.

دوات آنلاین-اگر از طرفداران سوپ هستید حتما پتاژ برنج را امتحان کنید. پتاژ به معنی سوپ غلیظ است.

 

مواد لازم

نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم

خامه‏: ۵۰ گرم

تخم مرغ (زرده): ۳ عدد

شیر: ۱ لیوان

آب: ۳ لیوان

آرد برنج: 1.2 لیوان

کره: ۵۰ گرم

 

دستور پخت

1.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.

 

۲. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.

 

۳. زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.

 

نکته: بهتر است بجای آب معمولی از آب گوشت یا آب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.

 

منبع: زندگی آنلاین

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.