طرز تهیه کامل پلو دوپیازه
روش درست کردن و دستور پخت پلو دوپیازه را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -پلو دوپیازه غذای نسبتا ساده ای است که می توانید برای ناهار درست کنید. طرز تهیه و دستور پخت این غذا به روش نواب ابراهیمی در ادامه ب نقل از خراسان آمده است.
مواد لازم برای پلو دوپیازه
روغن - ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
پیاز - ۲ عدد
گوشت - ۱۸۰ گرم
زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر - نصف قاشق چایخوری
نمک - یک قاشق چایخوری
رب گوجه - یک قاشق چایخوری
گوجه (خشک یا تازه) - یک عدد درشت
سیبزمینی - یک عدد (خلال یا نگینی)
دستور پخت پلو دوپیازه
1- این غذا با برنج آماده شده است بنابراین به شیوه ای که می دانید برنج را آبکش کنید.
ببینید: دستور پخت لوبیا پلو با ته دیگ بینظیر
2- برای تهیه دوپیازه ابتدا کمی روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید.
3- بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت را به ماهیتابه بیفزایید و ادویه را به آن اضافه کنید.
4- سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب پخته شود.
5- رب و چاشنی دیگر هم مانند آب غوره و گوجه خشک هم می توانید اضافه کنید .
بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقالی پلو با گوشت ماهیچه و مرغ
6- در ماهیتابه را بگذارید تا همه مواد با هم پخته شود.
7- بعد از اضافه کردن سیب زمینی، نصف فنجان آب بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزد و آماده شود.
نکات ریز
برنج (یک پیمانه برای هر نفر) را بعد از پاک کردن، با آب سرد به خوبی بشویید و حداقل نیم ساعت داخل آب بگذارید. چند دقیقه بعد از ریختن برنج داخل آبجوش، آن را آبکش کنید.
زمانی باید برنج را آبکش کنید که سفت نباشد و نباید بگذارید نرم شود. بعد از اینکه برنج دم کشید، در دقایق نهایی کره یا روغن را روی آن بریزید.
12jav.net