2021/06/25
۱۴۰۰ جمعه ۴ تير

فیلم آموزش تهیه کوفته کشک، غذای سنتی اصفهان

در این فیلم از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه کوفته کشک اصفهانی را به طور کامل ببینید.

دوات آنلاین -در میان غذاهای سنتی اصفهان چند نوع کوفته وجود دارد که یکی از آنها کوفته کشک است. دستور پخت و طرز تهیه این غذا در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم به طور کامل توضیح داده شده است.

 

مواد لازم برای کوفته کشک اصفهان

گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم

برنج ۱پیمانه معادل(۱۵۰)گرم

کشک  ۳۰۰ گرم

سبزی کوفته ۱۰۰خردشده شامل ترخون، مرزه، شوید و جعفری

نعنا خشک  3 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ۲عدد

سیر ریز خرد شده ۳حبه

نمک فلفل سیاه زردچوبه ریزه زنجبیل 1‌ قاشق غذاخوری

آب به مقدار لازم

آموزش تهیه کوفته کشک اصفهان

دستور پخت کوفته کشک اصفهانی

گوشت چرخ شده را  5 دقیقه باکمی نمک و یک عدد پیاز رنده آبگرفته ورز بدهید. بعد سبزی کوفته برنج پخته شده و ادویه ها را اضافه کرده و  5 دقیقه دیگرورز بدهید تا کامل چسبدگی ایجاد بشود.

 

غذای سنتی اصفهان : طرز تهیه کامل شله بریان با زیره

 

سپس گوله هایی درست کنید وسط کوفته کمی پیاز داغ و گردو قرارداده گرد کنید تا ۲ساعت در یخچال استراحت کند.

 

برای سس یک عدد پیاز سرخ کنید. سپس سیر نعنا و زردچوبه آب اضافه شود ۳قاشق از برنج پخته شده را به آب کوفته اضافه کنید و اجازه دهید تا آب کوفته جوش بیایید.

 

 بعد کشک اضافه کرده مخلوط کنید پس از جوش آمدن کوفته ها را در آب جوش آمده قرار دهید ۱۵دقیقه با در باز بجوشد و بعد در قابلمه را ببندید و یک و نیم تا ۲ساعت بجوشد تا جا بیفتد.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.