2021/06/17
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۷ خرداد
قلیه عدس و اسفناج را چطور درست کنیم؛ غذا برای شام

قلیه عدس و اسفناج را چطور درست کنیم؛ غذا برای شام

تمام راز و رمزها و طرز تهیه قلیه عدس و اسفناج در این مطلب شرح داده شده است.

دوات آنلاین -قلیه عدس و اسفناج یک غذای بسیار مفید است که نیازهای بدن شما را جبران می کند و خونساز هم محسوب می شود. طرز تهیه این غذا را در ادامه به نقل از ایرنا زندگی بخوانید.

 

برای قلیه عدس و اسفناج چه موادی لازم داریم

۲ لیوان عدس

۱ عدد پیاز متوسط

۱ عدد قلم گوسفند

چند تکه گوشت گوسفند

۴۰۰ گرم اسفناج پخته

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

۳ قاشق غذاخوری برگ سیر

کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک برای تزیین

طرز تهیه و دستور پخت قلیه عدس و اسفناج را بخوانید

دستور پخت قلیه عدس و اسفناج

ابتدا قلم گوسفند را به مدت ۵ ساعت بجوشانید. قلم گوسفندی باید آنقدر بجوشد که همه عصاره آن خارج شود.

 

پیشنهاد: غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم

 

سپس عدس و گوشت گوسفندی و عصاره قلم را در یک قابلمه روی هم بریزید و با کمی آب مخلوط کنید و  روی اجاق قرار دهید تا بجوشد.

 

 معمولا سه ساعت طول می کشد که گوشت و عدس کاملا بپزد و له شود.

 

حالا در یک تابه برگ سیر ، را با ادویه ها تفت بدهید.

 

گوشت ها را ریش ریش کنید و یا با عدس بکوبید تا کاملا له شود.

 

غذا برای شام: طرز تهیه پوره برنج و سیب ‌زمینی

 

حالا اسفناج را به گوشت و عدس اضافه کنید. کمی آب داخل آن بریزید و منتظر باشید تا بجوشد و حسابی قوام بیاید.

 

بعد از قوام آمدن غذای شما آماده است می توانید آن را میل کنید.

 

برای تزئین قلیه عدس از کشک، سیر داغ، پیاز داغ، نعناع خشک هم می‌توانید استفاده کنید.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.