2021/03/04
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ اسفند
طرز تهیه و دستور پخت آش آلو اسفناج

طرز تهیه و دستور پخت آش آلو اسفناج

آش آلو اسفناج از جمله آش های خوشمزه و مفید است که طرز تهیه کامل آن را می توانید در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -آش آلو اسفناج به دلیل مواد تشکیل دهنده اش سرشار از ویتامین و مواد مغذی بوده و خواص زیادی دارد که از مهم‌ترین این خواص می‌توان به درمان موثر یبوست اشاره کرد. طرز تهیه این غذا را به نقل از چاردیواری جام جم بخوانید:

 

مواد لازم برای آش آلو اسفناج

آلو: ۱۰۰گرم

اسفناج: ۲۵۰گرم

نخود، لوبیا و عدس: یک لیوان

پیاز بزرگ: یک عدد

آب مرغ: ۳لیوان

نعنا خشک: ۲قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

بلغور گندم: نصف لیوان

آش آلو اسفناج را چه طور درست کنیم

دستور پخت آش آلو اسفناج

حبوبات را از قبل شسته، خیس‌کرده و با کمی آب می‌پزیم به طوری که انتهای کار آب زیادی نداشته باشد و سپس آن را کنار می‌گذاریم.

 

پیاز را پوست‌ کنده، خرد کرده و در قابلمه مناسبی ریخته و با روغن زیتون تفت داده و سرخ می‌کنیم.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت آش ریواس

 

سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن نصف آن را برمی‌داریم.

 

اسفناج را شسته، خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ آن عوض شود.(تفت‌دادن زیاد خاصیت آن را کم کرده یا از بین می‌برد)

 

بلغور گندم وحبوبات را همراه آب مرغ، نمک و فلفل به سبزی اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم و بعد از جوش‌آمدن در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت آش حبوبات

 

بعد از چند دقیقه آلو را که از قبل شسته‌ایم به مواد اضافه ‌کرده و اجازه می‌دهیم مواد کامل پخته و آش کم آب شده و جا بیفتد. در انتها آش را در ظرف مناسبی ریخته و با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کرده و سرو‌می‌کنیم.

 

نکته آشپزی

به جای اسفناج می‌توان از برگ چغندر یا سبزیجات دیگر استفاده کرد اما برای این آش اسفناج بهترین گزینه‌ است.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.