2021/03/05
۱۳۹۹ جمعه ۱۵ اسفند

طرز تهیه ژله دو رنگ میوه ای و رنگین کمانی را ببینید

ژله های رنگین کمانی هم طعم های خیلی خوبی دارند و هم بسیار زیبا و چشم نواز هستند. طرز تهیه آنها را هم در فیلم ببینید و هم بخوانید.

دوات آنلاین -اگر می خواهید از مهمانان خود پذیرایی متفاوتی انجام بدهید برگ برنده شما انتخاب دسر مناسب است و در این میان ژله های دو رنگ میوه ای یا رنگین کمانی گزینه بسیار خوبی است که طرز تهیه آن را می توانید در فیلم بالا ببینید.

 

مواد لازم برای ژله رنگین کمانی

برای این که دسر خود را طبق دستور فیلم بالا که تابناک منتشر کرده درست کنید به مواد زیر نیاز دارید:

1 بسته 85 گرمی ژله بلوبری

1 بسته 85 گرمی پرتغال

1 بسته 85 گرمی توت فرنگی

1 بسته 85 گرمی لیمو ترش

4 پیمانه آب جوش

2 پیمانه آب سرد

 

برای مخلوط شیر

3 بسته 15 میلی‌لیتری ژلاتین بدون طعم

یک و نصف پیمانه آب جوش

نصف پیمانه آب آناناس

300 میلی‌لیتر شیر عسلی

354 میلی‌لیتر شیر تغلیظ شده

ژله دو رنگ را چه طور درست کنیم

ژله دو رنگ میوه ای را چه طور درست کنیم

اگر می خواهید ژله تان دو رنگ باشد و آن را در قالب های شیک مانند لیوان بریزید طبق دستور زیر عمل کنید:

 

مواد لازم

ژله (طعم دلخواه)  ٢ بسته

خامه  ٢ قاشق غذاخوری

میوه دلخواه  به مقدار لازم

 

طرز تهیه

برای تهیه این دسر به دو قالب احتیاج داریم که اندازه هایشان متفاوت باشد.

 

بیشتر بخوانید: ژله رولی را چه طور درست کنیم

 

٢ بسته ژله را در 1.5 لیوان آبجوش حل کنید و 1.5 لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و کم کم بریزید داخل قالب بزرگتر.

 

با احتیاط قالب کوچیکتر را بگذارید توی ژله و بعد با یخ سنگینش کنید.

 

باید مواظب باشید ژله وارد قالب کوچیکتر نشود.

 

به ژله باقیمانده کاری نداشته باشید و بگذارید در مدتی که ژله در قالب داخل یخچال می بندد باقیمانده اش بیرون بماند.

 

قالب ها را بگذارید در یخچال تا ژله خودش را بگیرد. وقتی ژله کاملاً سفت شد یخ ها را از قالب کوچیکتر در بیاورید و به جای آن کمی آب گرم بریزید و چند ثانیه صبر کنید. با احتیاط قالب کوچیکتر را از قالب بزرگتر در بیاورید.

 

حالا‌ ژله باقیمانده را با خامه به خوبی مخلوط کنید.

 

داخل حفره ژله ای که بسته شده هر میوه ای که دوست داشتید بریزید.

 

 بعد مخلوط ژله و خامه را به آرامی بریزید داخل حفره تا حدی که این حفره پر بشود ولی نباید بریزد بیرون.

 

دوباره قالب را بگذارید داخل یخچال تا ژله خامه ای هم ببندد. بعد که کاملاً ژله سفت شد، قالب را یک لحظه در آبگرم نگه دارید و بعد تو ظرف مورد نظر برگردانید. اگر اطراف دسر را با خامه  فرم گرفته و میوه تزیین کنید عالی می شود.

 

نکته: هر چی میوه های این دسر کوچیکتر خرد بشود بهتراست.

 

می توانید به جای ژله خامه ای از ژله معمولی استفاده کنید. ولی استفاده از خامه باعث می شود تضاد رنگی ایجاد شود.

                                         

اندازه ژله بستگی به سایز قالب تان دارد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.