2021/03/05
۱۳۹۹ جمعه ۱۵ اسفند
تلخی غذا را چطور و با چی بگیریم

تلخی غذا را چطور و با چی بگیریم

ترفندهایی که در این مطلب آمده است باعث می شود غذا و خورش شما دیگر طعم تلخی ندهد.

دوات آنلاین -تلخی غذا می تواند دلایلی مختلفی داشته باشد. سوختن پیاز، لیمو عمانی و همچنین زردچوبه می توانند باعث این اتفاق شوند. با روش های گرفتن و از بین بردن تلخی غذا به ویژه در قورمه سبزی و خورش قیمه آشنا شوید:

برای از بین بردن تلخی غذا چه کار کنیم

روش های از بین بردن تلخی لیمو عمانی

برای این که خورش شما با لیمو عمانی تلخ نشود 4 کار می توانید انجام بدهید:

استفاده از پودر لیمو عمانی

استفاده از لیمو عمانی خیسانده شده

استفاده از لیمو عمانی نصف شده: در این حالت تخم های لیمو عمانی را باید خارج کنید.

حذف لیمو عمانی و استفاده از تمبر هندی یا آبغوره به جای آن

برای گرفتن تلخی غذا از چی استفاده کنیم

گرفتن تلخی غذا با این مواد

حدود یک چهارم غذاخوری جوش شیرین یا دو حبه قند به غذا اضافه کنید. البته نمک در این مواقع به کار می آید اما حواس تان باشد غذا شور نشود.

 

برای گرفتن تلخی غذا به آن آبلیموی تازه، آبغوره یا آب نارنج اضافه کنید. آبلمیو مخصوصا برای گرفتن تلخی سبزیجات خیلی مفید است.

 

بیشتر بخوانید: شوری غذا را چه طور سریع و آسان بگیریم

 

زعفران دم کرده هم خیلی خوب جواب می دهد. مخصوصا ترکیب زعفران و شکر برای مواقعی که تلخی زیاد است کاربرد دارد.

 

آب جوش به خورش تان اضافه کنید تا تلخی زردچوبه گرفته شود.

 

بیشتر بخوانید: تندی غذا را چگونه از بین ببریم

 

اضافه کردن رب می تواند تلخی غذا را بگیرد. رب انار هم مفید است و این بستگی به نوع غذای شما دارد.

 

پیاز، سیب زمینی، هویج و گوجه به شما کمک می کنند.

 

سیب، هویج و کدو نیز تلخی را در غذا از بین می برد.

 

یک سیب زمینی درشت پوست بگیرید و داخل خورش بیندازید. اگر تلخی خورش شما خیلی زیاد نباشد با این روش می توانید مشکل را حل کنید.

 

اسفناج و گشنیز سبزی هایی هستند که تلخی غذا را از بین می برند و می توانید آنها را به خورش تان اضاف کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.