2021/03/08
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
طرز تهیه مرحله به مرحله سوپ اسفناج و خامه

طرز تهیه مرحله به مرحله سوپ اسفناج و خامه

سوپ اسفناج و خامه با این دستور پخت بسیار خوشمزه و خوردنی می شود.

دوات آنلاین -یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه سوپ اسفناج و خامه است که می توانید آن را با دستور تهیه که در ادامه به نقل از خراسان آمده است در خانه بپزید.

 

مواد لازم برای سوپ اسفناج و خامه

کره -  ۵ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط، پوست کنده شده و خرد شده  - یک عدد

آرد گندم – یک قاشق غذاخوری

آب مرغ خانگی  - 4 فنجان

اسفناج خرد شده – 400 گرم

نمک  - به میزان لازم

خامه  - نصف فنجان

روغن زیتون  - یک قاشق غذاخوری

سوپ خامه و اسفناج را چه طور درست کنیم

دستور پخت سوپ اسفناج و خامه

1- کره را داخل یک ماهیتابه متوسط روی حرارت آب کنید.

 

 2- پیاز را داخل آن بریزید و هم بزنید تا شفاف شود.

 

3- سپس آرد را  به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مواد را به هم بزنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش گوجه فرنگی

 

4- آب مرغ را اضافه و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و اجازه دهید مایع به جوش بیاید. شعله را کم کنید و هر از گاهی مواد را به هم بزنید تا آرد خام به خوبی بپزد و مایع غلیظ شود.

 

5- اسفناج‌ها را خوب بشویید و انتهای ضخیم آن را جدا کنید، سپس داخل یک قابلمه‌ بزرگ آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید.

 

6- در کنار آن، یک ظرف بزرگ دیگر قرار دهید و  داخل آن آب و یخ بریزید. مقدار مناسبی نمک داخل آب جوش بریزید و تمام اسفناج‌ها را داخل آب جوش قرار دهید.

 

7-  حدود ۳۰ ثانیه صبر کنید تا اسفناج نرم شود و به رنگ سبز روشن در بیاید، سپس آن را با قاشق بزرگ یا توری از آب جوش در بیاورید و فوری داخل ظرف حاوی آب و یخ بگذارید تا به سرعت سرد شود .

 

8- اسفناج را داخل ظرف بچرخانید تا سریع‌تر سرد شود.

 

بیشتر بخوانید: سوپ کرفس را چه طور درست کنیم

 

9- اسفناج و آب مرغ غلیظ شده را داخل یک دستگاه مخلوط‌ پوره‌کنید.

 

10- سوپ را از یک صافی تمیز عبور دهید و داخل یک قابلمه بریزید . با استفاده از یک کفگیر موادی را که از صافی عبور نکرده‌اند، به خوبی فشار دهید تا حداکثر مایع از آن‌ها جدا شود.

 

11- قابلمه را روی شعله کم بگذارید و خامه را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل، می‌توانید سوپ را با افزودن آب مرغ یا آب رقیق‌تر کنید و یا اسفناج خرد شده   را به سوپ اضافه کنید ).

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.