2021/01/15
۱۳۹۹ جمعه ۲۶ دي
طرز تهیه کامل رب فلفل دلمه ای و فلفل قرمز تند

طرز تهیه کامل رب فلفل دلمه ای و فلفل قرمز تند

اگر فلفل خور هستید بد نیست طرز تهیه رب فلفل را یاد بگیرید؛ آن هم به صورت کامل و مرحله به مرحله.

دوات آنلاین -رب فلفل قرمز تند و فلفل دلمه ای برای کسانی که به غذای تند علاقه دارند بسیار مناسب و خوشمزه است.  اگر دوست دارید این رب را در در خانه تهیه کنید می توانید دستور آن را در زیر به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

برای رب فلفل چی لازم داریم

فلفل قرمز تند درشت: ۱ کیلوگرم

فلفل قرمز تند ریز: ۳ عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲-۳ عدد

شکر: ۵ قاشق غذاخوری

نمک: ۲ قاشق چای‌خوری

سرکه قرمز: ۵ قاشق غذاخوری

سرکه سفید یا سرکه سیب: ۵ قاشق غذاخوری

پودر پاپریکای دودی: ۱ قاشق چایخوری

رب فلفل را چه طور درست کنیم

دستور تهیه رب فلفل چگونه است

۱. ابتدا فلفل‌ها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شوند، سپس سر فلفل‌ها را جدا کرده، از وسط برش بزنید و دانه‌های وسط آن‌ها را خارج کنید.

 

۲. فلفل‌ها را خرد کرده و در قابلمه‌ای بریزید.

 

۳. حدود ۱ لیتر آب به قابلمه اضافه کنید؛ به‌طوری که تا دو سوم حجم قابلمه را پر کند، سپس در قابلمه را ببندید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

 

بیشتر بخوانید: تندی غذا را چگونه از بین ببریم

 

۴. پس از اینکه آب موجود در قابلمه به جوش آمد، در قابلمه را برداشته و فلفل‌ها را زیر و رو کنید تا فلفل‌های رویی در آب جوش قرار گرفته و همه فلفل‌ها به یک اندازه حرارت ببینند، سپس مجددا در قابلمه را ببندید.

 

۵. اجازه دهید فلفل‌ها به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند تا کاملا نرم شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.

 

۶. یک صافی روی لبه ظرفی قرار دهید و فلفل‌های پخته را در صافی بریزید تا آب آن کاملا خارج شود، سپس آب خارج شده از صافی را دور بریزید تا تلخی فلفل‌ها گرفته شود.

 

۷. اجازه دهید فلفل‌ها کمی خنک شوند، سپس آن‌ها را همراه با سیر پوست گرفته در غذاساز بریزید تا به شکل پوره درآیند. صافی را روی دهانه قابلمه قرار دهید و پوره فلفل را در آن بریزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سس قارچ برای انواع غذاها

 

۸. با پشت قاشق پوره فلفل را فشار دهید تا گوشت فلفل از صافی عبور کند و پوست آن گرفته شود.

 

۹. شکر، نمک، سرکه قرمز، سرکه سفید و پودر پاپریکای دودی را به قابلمه اضافه کنید، هم بزنید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. رب را مرتب با قاشق هم بزنید و مراقب باشید ته نگیرد.

 

۱۰. پس از حدود یک دقیقه، رب به جوش می‌آید و شروع به حباب زدن می‌کند، در این هنگام در قابلمه را بسته و حرارت را خیلی ملایم کنید. صبر کنید تا آب رب کاملا تبخیر شود و به غلظت برسد.

 

۱۱. گاهی در قابلمه را برداشته و دیواره‌های قابلمه را با قاشق تمیز کنید، زیرا رب موجود در دیواره‌های قابلمه در اثر حرارت می‌سوزد و تیره می‌شود، در این صورت رنگ و طعم رب تغییر می‌کند.

 

۱۲. برای جلوگیری از ته گرفتن رب، حرارت را خیلی ملایم کنید و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید.

 

۱۳. رب را بچشید و در صورت لزوم به آن نمک، شکر یا سرکه اضافه کنید تا طعم آن با ذائقه شما سازگار شود.

 

۱۴. وقتی رب به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود.

 

۱۵. رب را در بطری‌های شیشه‌ای تمیز و استریل ریخته، شیشه‌ها را تکان دهید تا هوای موجود در آن‌ها کاملا خارج شود، سپس در شیشه‌ها را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.

 

شب اول هجده سالگی
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.