2021/01/20
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱ بهمن
آبگوشت بزقرمه کرمانی راچه طور بپزیم

آبگوشت بزقرمه کرمانی راچه طور بپزیم

دستور پخت کامل آبگوشت برقرمه کرمانی را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -آبگوشت بزقرمه از غذاهای لذیذ و خوشمزه کرمانی است که خیلی طرفدار دارد. طرز تهیه این غذا را در ادامه بخوانید:

 

مواد لازم برای آبگوشت بزقرمه

گوشت/ ترخون / نعناع خشک/ زردچوبه/ سیب زمینی/ نعناع/ سیر/ نخود/ پیاز/ کشک/ روغن/ نمک

دستور پخت آبگوشت بزقرمه را بخوانید

طرز تهیه آبگوشت بزقرمه

سیر و پیاز را پوست کنده، با نصف آن پیاز داغ و سیر داغ درست کنید.

 

گوشت را با نصفه دیگر پیاز و سیر و زردچوبه و نمک و 6 لیوان آب بگذارید تا به جوش آید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت شیرازی؛ یخنی نخود

 

کف گوشت را گرفته، نخود خیسانده را در  آب بجوشانید و آب آن را خالی کرده و در گوشت بریزید تا بپزد.

 

اواخر پخت، سیب زمینی را پوست کنده به آن اضافه کنید تا سیب زمینی نیز بپزد و آب گوشت و نخود ، به میزان 1 لیوان باقی بماند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه گام به گام خلال پلوی دامغانی

 

گوشت را استخوان گرفته همراه با نخود و سیب زمینی بکوبید. نعنا و ترخون را در کمی روغن تفت داده و به گوشت و نخود و سیب زمینی اضافه کرده و کشک را نیز با ۶ لیوان آب به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و به غذا اضافه کنید.

 

سپس غذا را با سیر داغ ، نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

 

یادتان باشد بزقرمه علاوه برگوشت با داشتن نخود، سیب زمینی و کشک سرشار از پروتئین بوده و یک غذای کامل محسوب می‌شود که با تزیین سیرداغ و نعناداغ ظاهری دلچسب پیدا کرده و خوردن آن با نان به همراه خرمای بم و سبزی محلی مرسوم است.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.