2021/03/05
۱۳۹۹ جمعه ۱۵ اسفند
طرز تهیه خاگینه خرما را یاد بگیرید

طرز تهیه خاگینه خرما را یاد بگیرید

خاگینه خرما خوراکی مقوی و دلچسبی است. طرز تهیه آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -خاگینه خرما به ویژه برای روزهای سرد سال حسابی می چسبد و خیلی خوشمزه است. طرز تهیه و دستور پخت آن در ادامه به نقل از روزنامه خراسان آمده است.

 

مواد لازم برای خاگینه خرما

این میزان مواد برای ۲ نفر است.

 تخم مرغ - ۲ عدد

 خرمای  بدون هسته -  ۱۰ عدد

 کره -  ۲۵ گرم

 گردوی خرد شده -  ۲ قاشق غذاخوری

 دارچین -  نصف قاشق چای خوری

 پودر زنجبیل -  به مقدار لازم

 نمک -  خیلی کم

 عسل -  برای روی خاگینه

خاگینه خرما را چه طور درست کنیم

دستور پخت خاگینه خرما

۱-مقداری کره داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گرم شود.

 

۲-سپس خرما را به آن اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه نرم شود.

 

بیشتر بخوانید: عدسی مجلسی و لعاب دار را چه طور درست کنیم

 

۳-دارچین و زنجبیل و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را ۲ دقیقه تفت دهید.

 

۴-تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید و با همزن دستی یا چنگال به خوبی هم بزنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.

 

۵- سپس خرما‌ها را در کف ماهیتابه پخش و تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: ژله رولی را چه طور درست کنیم

 

۶- مطمئن شوید که خرماها به طور یکنواخت در همه بخش‌های ماهیتابه پخش شده است.

 

۷- در ماهیتابه را بگذارید و اجازه  دهید تخم مرغ‌ها برای چند دقیقه خوب پخته شود.

 

8- بعد از پخته شدن تخم مرغ‌ها، عسل و مقداری پودر دارچین روی آن بریزید و میل کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.