2021/03/05
۱۳۹۹ جمعه ۱۵ اسفند
دستور پخت کامل آش ماسوا؛ غذای محلی لرستان و خوزستان

دستور پخت کامل آش ماسوا؛ غذای محلی لرستان و خوزستان

آش ماسوا بسیار خوشمزه است. دستور پخت آسانی هم دارد که در این مطلب توضیح داده شده است.

دوات آنلاین -آش ماسوا از آش های محلی استان های خوزستان و لرستان است که بسایر خوش طعم است و اگر یک بار بخورید همیشه آن را درست می کنید. طرز تهیه این آش را به نقل از روزنامه خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای آش ماسوا

این میزان مواد برای 4 نفر است.

 نخود پخته – 300 گرم

  بلغور گندم – یک کیلوگرم

  پیاز متوسط پوست کنده و خردشده – 3 عدد

 کشک ساییده شده غلیظ – 500 گرم

 اسفناج خردشده – 800 گرم

 روغن – 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری

 نمک، فلفل قرمز و زردچوبه -  به مقدار لازم

 نعناع داغ - به مقدار دلخواه

آش ماسوا را چه طور درست کنیم

طرز تهیه آش ماسوا

1- کمی روغن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.

 

2- سپس پیازهای خردشده را در روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت هالاو ،غذای محلی سنندج

 

3- در این مرحله کمی زردچوبه به پیازها اضافه کنید تا بوی خامی آن  گرفته شود.

 

4- بلغور گندم را با ۴ تا ۵ لیتر آب در قابلمه بریزید و شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.

 

فیلم آشپزی: دستور پخت گوشتو؛ غذای محلی بروجرد

 

5- پس از جوشیدن آب، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید بلغور برای دو ساعت، کم کم بپزد و مدام بلغورها را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبند.

 

6- اسفناج‌های خردشده را به همراه نخود پخته به بلغور پخته اضافه کنید و اجازه دهید آش برای یک ساعت جا بیفتد.

 

7- در آخرین مرحله پخت، کشک، نمک ، فلفل قرمز را در قابلمه آش بریزید و اجازه دهید با هم چند قل بخورد. آش را مزه کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید. آش ماسوا پس از ۵ دقیقه آماده است.

 

8- آش را با نعناع داغ تزیین کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.