طرز تهیه بادمجان کبابی با فر یا روی گاز یا زغال
3 روش مختلف کباب کردن بادمجان روی گاز، زغال یا در فر در این مطلب به طور کامل آموزش داده شده است.
دوات آنلاین -بادمجان کبابی بسیار لذیذ است و با آن غذاهای متنوعی میتوان درست کرد که شاید معروفترین آنها غذای گیلانی میرزاقاسمی باشد اما بادمجان را چه طور کباب کنیم که خراب نشود؟
کباب کردن بادمجان روی گاز
ایرنا زندگی نوشت: سادهترین روش برای تهیه بادمجان کبابی استفاده از گاز است؛ بادمجانها را چرب کنید و روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا کباب شوند.
در این روش حتما هود را روشن کنید. میتوانید از توری مخصوص زیر قابلمه استقاده کنید در این صورت زمان طولانیتر خواهد شد ولی کثیفی گاز کمتر میشود.
تهیه بادمجان کبابی روی زغال
سنتیترین روش کباب کردن بادمجان روی زغال است؛ منقل را آماده کنید و زغالها را آتش بزنید تا گداخته شوند سپس سطح زغالها را صاف کنید تا فضا برای گذاشتن بادمجانها فراهم شود.
بادمجانها را با روغن مایع چرب کنید و به سیخ بکشید و مطابق شکل روی منقل قرار دهید.
سپس بادمجانها را روی ذغال نگه دارید تا یک سمت گداخته شود و پوست بادمجان جمع شده و ترک بخورد.
سیخ را بچرخانید تا تمام قسمتها کباب شده و برشته شوند.
فیلم آشپزی: طرز تهیه "بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده"
بعد از کباب شدن بادمجانها سیخها را از روی منقل بردارید و داخل ظرفی بگذارید تا بادمجانها سرد شوند، سپس آنها را از سیخ جدا کرده و پوست بکنید.
میتوانید بادمجانها را به سیخ نکشید و مستقیما روی زغال بگذارید ولی در هنگام برگرداندن و کباب کردن تمام قسمتها دقت کنید که دستتان نسوزد.
بادمجان را در فر کباب کنید
برای کبابی کردن بادمجان در فر بادمجانها را با روغن چرب کنید و روی صفحه فر بچینید و فر را با حرارت بالا روشن کنید.
بیشتر بخوانید: جغور بغور را چه طور درست کنیم
در انتهای کباب شدن بادمجانها گریل را هم روشن کنید تا به کبابی شدن کمک بیشتری بکند.
2 نکته مهم
بادمجانهای کبابی را نباید داغ پوست کند، باید در دمای محیط خنک شوند تا پوست رویه که نازک و برشته شده است به راحتی جدا شود.
بادمجانها را میتوانید ساطوری کنید و در کیسه نایلونی بدون نفوذ هوا در فریزر نگهداری کنید.
12jav.net