2024/04/16
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم

غذا با اسفناج و قارچ چی درست کنیم

دستور پخت 4 غذای متنوع با اسفناج و قارچ را در این مطلب بخوانید. این غذا علاوه بر مزه خوب برای بدن بسیار مفید هم هستند.

دوات آنلاین -با اسفناج غذاهای متنوعی می‌توان درست کرد اما یکی از انواع بسیار خوشمزه آن ترکیب این سبزی با قارچ است. اسفناج و قارچ وقتی در کنار هم قرار می‌گیرند بسیار خوش طعم می‌شوند و حتی آنهایی که اسفناج را به تنهایی خیلی سخت می‌خورند نیز به این ترکیب علاقه نشان می‌دهند.

طرز تهیه غذای متفاوت با اسفناج و قارچ

دستور پخت غذایی خوشمزه با اسفناج و قارچ

یک غذای خوشمزه و سریع که می‌توانید با اسفناج و قارچ درست کنید در زیر آموزش داده شده است.

 

چی لازم داریم

قارچ 300 گرم

سیر له شده 1 حبه

اسفناج پخته 200 گرم

پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 4 عدد

شیر 1 فنجان

پنیر فتا 100 گرم

پنیر پارمزان نصف فنجان

پنیر موزارلا  نصف فنجان

روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

 

روش پخت

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

 

اسفناج را روی حرارت قرار دهید تا پخته و آب آن کشیده شود.

 

سیر له شده را همراه با مقداری روغن به اسفناج اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس پیاز داغ را نیز به آن بیفزایید و حرارت را خاموش کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع بورانی‌ها؛ از بادمجان و اسفناج تا لبو

 

قارچ‌ها را خرد کرده و با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آن گرفته شود.

 

کف ظرف مقاوم به حرارت مانند ظرف پیرکس را چرب کرده و سپس قارچ‌ها را در آن بریزید.

 

روی قارچ را با لایه‌ای از مخلوط اسفناج بپوشانید و روی اسفناج نیز یک لایه از پنیر فتا بریزید.

 

تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا کف کند. سپس شیر، پنیر پارمزان، پنیر موزارلا، کمی نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

 

مخلوط پنیری فوق را روی پنیر فتای ریخته شده در ظرف پیرکس بریزید و آن را پخش کنید تا روی اسفناج را کاملا بپوشاند.

 

ظرف را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

 

این غذا را همراه با نان به عنوان یک شام خوشمزه سرو کنید.

خوراک اسفناج و قارچ را چه طور درست کنیم

خوراک اسفناج و قارچ بسیار لذیذ است

یکی دیگر از غذاهایی که می‌توانید درست کنید خوراک اسفناج و قارچ است.

 

مواد لازم

دانه کاج  25 گرم

 برگ ریز و تازه اسفناج  500 گرم

 پیاز قرمز 1 عدد

 سیر  2 حبه

روغن نباتی 3 قاشق غذاخوری

کنسرو قارچ چینی یا آسیایی، آبکش شده 425 گرم

کشمش 3 قاشق غذاخوری (کشمش ها را قبل از مصرف، در آب خیس دهید تا پف نمایند و خشک نباشند.)

سویا سس 2 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

 

دستور پخت

یک وک یا ماهیتابه بزرگ چدنی را گرم نمایید.

 

دانه های کاج را بدون روغن در آن تفت داده تا طلایی و برشته شوند. آن ها را با کفگیر بیرون آورده و تا زمان نیاز کنار بگذارید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی کرفس؛ غذایی خوشمزه با عطر عالی

 

اسفناج را کامل شسته، برگ های آن را از ساقه های بلند جدا نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کاملا خشک نمایید.

 

با استفاده از یک چاقوی تیز، سیر و پیاز قرمز را ورقه نمایید.

 

روغن آفتابگردان را در وک یا ماهیتابه گرم نموده، سیر و پیاز را درون آن ریخته و یک دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

 

اسفناج و قارچ را به آن ها اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید تا برگ ها نرم شده و جمع گردند.

 

کشمش، دانه کاج و سویا سس را به مواد داخل وک افزوده و به سبک شرقی تفت دهید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

 

جهت طعم بهتر به آن نمک زده و داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم شده، سرو نمایید.

با اسفناج و قارچ می توانید ساندویچ درست کنید

ساندویچ اسفناج و قارچ پرطرفدار است

می‌توانید اسفناج و قارچ را با دستوری که در زیر آمده است به صورت ساندویچی درست کنید.

 

مواد مورد نیاز

برگ اسفناج:5 پیمانه

قارچ:یک پیمانه

ترشی کلم:2 قاشق غذاخوری

پنیر فتا خرد شده :نصف پیمانه

نان تست سبوس دار :4 تکه

پیاز :یک عدد

مایونز کم چرب :2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون :3 قاشق مرباخوری

کیپر:2 قاشق مرباخوری

سس کچاپ :2 قاشق چای خوری

خیارشور:یک قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه :به میزان دلخواه

 

روش تهیه

ابتدا قارچ، پیاز، کلم ترش، خیارشور و کیپر را خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید.

 

حالا سس مایونز و سس کچاب را در ظرفی مخلوط کرده و خیارشور و کیپر را بریزید و خوب مخلوط نمایید، سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا در طول آماده سازی ساندویچ خنک شود.

 

حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با دو قاشق روغن تفت دهید، بعد از اینکه پیاز طلایی شد قارچ را اضافه کرده و تا جایی که آب آن تبخیر شود تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل خورشت گل کلم با گوشت

 

در ادامه اسفناج را افزوده و تفت دهید، بعد از اینکه کمی نرم شد نمک و فلفل سیاه را بریزید و از روی حرارت بردارید.

 

باقی مانده روغن را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، روی دو تکه از نان ها پنیر را بریزید و داخل تابه بگذارید.

 

زمانی که پنیر شروع به آب شدن کرد تکه های نان را از تابه خارج کرده و روی آن گل کلم و مخلوط اسفناج را بریزید .

 

در نهایت مقداری از سس را روی آن بریزید و با دو تکه باقی مانده نان ساندویچ ها را کامل کرده و میل نمایید.

املت اسفناج و قارچ غذای مفیدی است

املت قارچ و اسفناج گزینه خوبی است

املت اسفناج و قارچ نیازی به تعریف ندارد. می‌توانید آن را به روش زیر تهیه کنید.

 

موادی که لازم داریم

 ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون

یک دوم فنجان قارچ برش خورده

یک دوم فنجان اسفناج

یک هشتم قاشق چای خوری نمک

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

یک قاشق غذا خوری پنیر فتا

 

طرز تهیه

۱. یک قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه نچسب، روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ‌ها را اضافه کنید، سرخشان کنید تا طلایی شوند، حدود ۳ دقیقه.

 

اسفناج و نیمی از نمک را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه سرخ کنید. میکس قارچ را درون یک بشقاب یا کاسه‌ کوچک قرار دهید. ماهی تابه را تمیز کنید.

 

۲.  تخم مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید. با استفاده از یک چنگال خوب، تخم مرغ‌ها را بهم بزنید. باقی مانده نمک و فلفل را اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر؛ عسلی، تند و معمولی

 

۳. یک قاشق چای خوری روغن باقی مانده را داخل همان ماهی تابه، روی حرارت متوسط گرم کنید. تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و سپس دور تا دور ماهی تابه بچرخانید. تخم مرغ را به خوبی در ماهی تابه پخش کنید تا قسمت نپخته‌ای باقی نماند.

 

بعد از ۲ دقیقه که به خوبی تخم مرغ را پخش کردید و پختید، میکس قارچ را روی نیمی از تخم مرغ بریزید، سپس روی آن پنیر بریزید. وقتی تخم مرغ از کف به رنگ قهوه‌ای در آمد، نیمه‌ای که روی آن چیزی نیست را روی نیمه دیگر برگردانید. سپس تخم مرغ را داخل یک بشقاب قرار دهید و سرو کنید.

 

منابع: خبر فوری- نمناک- بیتوته- فردا

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.