2020/10/23
۱۳۹۹ جمعه ۲ آبان
طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر؛ عسلی، تند و معمولی

طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر؛ عسلی، تند و معمولی

اگر بال مرغ را با فرمولی که در این مطلب آمده است تهیه کنید خوشمزه‌تر از همیشه خواهد شد.

دوات آنلاین -بال مرغ طرفداران زیادی دارد و آن را به شکل‌های مختلف تهیه می‌کنند. بعضی‌ها بال مرغ ساده دوست دارند. برخی نوع تند و فلفلی آن را می‌پسندند و بعضی‌ها هم طرفدار بال مرغ عسلی هستند. با توجه به سلیقه خودتان می‌توانید عسل یا فلفل را از موادی که در این مطلب آمده است حذف کنید.

 

مواد لازم برای بال مرغ کبابی

20 عدد بال مرغ

۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز

نصف قاشق غذاخوری فلفل لیمویی

۱ قاشق چای خوری پودر پیاز

۱ قاشق چای خوری آویشن

۱ قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه

نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

۱ قاشق چای خوری نشاسته ذرت

یک چهارم فنجان عسل

آب نصف لیمو

بال کبابی را چه طور درست کنیم

بال مرغ را چه طور در فر کباب کنیم

ابتدا بال های مرغ را هر مدل که دوست دارید اسلایس کنید.

 

در یک ظرف بزرگ تمام مواد خشک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت جوجه کباب ترش با تابه

 

سپس عسل و آب لیمو را به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید.

 

بیشتر بخوانید: چه کار کنیم که کباب کوبیده نریزد

 

بال ها را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم زنیم تا همه بال ها به مواد آغشته شود. سپس آن را به مدت نیم ساعت در یخچاب قرار دهید. هر چه بیشتر در یخچال قرار دهید بهتر است.

 

فر را از قبل روی ۴۰۰ درجه گرم کنید و بال ها را روی سینی سیمی فر قرار دهید. زیر سینی را با فویل بپوشانید و بقیه مواد را روی بال ها بریزید.

 

منبع: آریسته

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.