2020/10/20
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۹ مهر
سوپ شلغم و قارچ، طرز تهیه کامل

سوپ شلغم و قارچ، طرز تهیه کامل

سوپ شلغم و قارچ در فصل سرما یک پیش غذای فوق العاده است. دستور پخت آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -اگر به دنبال یک پیش غذای مقوی و خوشمزه می‌گردید بد نیست سراغ سوپ شلغم و قارچ بروید. دستور پخت این سوپ در ادامه آمده است.

 

مواد لازم برای سوپ شلغم و قارچ

این مواد برای 3 نفر مناسب است.

شلغم متوسط - ۲ عدد

سیب زمینی متوسط - ۲ عدد

هویج متوسط -  ۲ عدد

قارچ -  5 عدد

پیاز متوسط - یک عدد

جو پرک - نصف فنجان

جعفری ساطوری خرد شده -  3 قاشق غذاخوری

آب مرغ - 2 لیوان

نمک و آب‌لیمو - به میزان لازم

سوپ شلغم و قارچ را چه طور بپزیم

دستور پخت سوپ شلغم و قارچ

۱- برای درست کردن سوپ شلغم و قارچ ابتدا پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم.۲-  سیب زمینی را هم به صورت مکعبی  و شلغم و هویج را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

 

بیشتر بخوانید: سوپ لبو و شلغم را چه طور بپزیم

 

۳- آب مرغ را در قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. سپس جو پرک و سبزیجات خرد شده را اضافه می کنیم و در قابلمه را به صورت نیمه باز می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا سبزیجات و جو پرک بپزند و نرم شوند.

 

ببینید: دستور پخت سوپ ذرت

 

۴- نمک، فلفل، قارچ و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و به مدت 30 دقیقه صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و کاملا جا بیفتد و غلیظ شود.

 

۵- در صورت تمایل یکی دو قاشق آب‌لیمو اضافه و سرو می کنیم.

 

منبع: روزنامه خراسان

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.