2020/10/28
۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان
طرز تهیه خورشت ریحان بادمجان، یک غذای خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه خورشت ریحان بادمجان، یک غذای خوشمزه و متفاوت

دستور پخت خورشت ریحان را به صورت کامل و گام به گام در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -خورشت ریحان بادمجان از جمله غذاهایی است که اگر هوس طعمی تازه و متفاوت کرده‌اید می‌توانید سراغش بروید. دستور پخت این غذا نیز بسیار آسان است.

 

مواد لازم خورشت ریحان بادمجان برای ۴ نفر

ران گوسفند یا گوساله - ۴۰۰ گرم

روغن  - به مقدار لازم

پیاز نگینی خردشده - یک عدد

زردچوبه -  یک قاشق چای‌خوری

سبزی خردشده - ۵۰۰ گرم

آب لیمو ترش تازه  - ۲ قاشق غذاخوری

بادمجان - ۴ عدد

نمک و فلفل - به مقدار لازم

 سبزی این خورش شامل مواد زیر است :

ریحان ۲۰۰ گرم، نعناع۵۰ گرم، جعفری و گشنیز هر کدام ۱۰۰ گرم و تره ۵۰ گرم (۵۰۰ گرم)

 

دستور پخت و طرز تهیه خورشت ریحان بادمجان

۱-ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود.

 

۲-پیاز را در کمی روغن تفت دهید.

 

۳-گوشت خرد شده را اضافه کنید و زردچوبه و فلفل بزنید.

 

بیشتر بخوانید: تمام فوت و فن‌های تهیه قیمه نثار سنتی قزوین

 

۴-وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

۵- آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد.

 

۶- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود وسپس سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل رشته پلوی سنتی مجلسی

 

۷- آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید و بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.

 

۸- خورش را در ظرفی بکشید و بادمجان‌ها را رویش بگذارید.

 

منبع: روزنامه خراسان

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.