2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
غذا با پای مرغ چی درست کنیم؛ دستور پخت سوپ و 2 غذای کاملا متفاوت

غذا با پای مرغ چی درست کنیم؛ دستور پخت سوپ و 2 غذای کاملا متفاوت

اگر می‌خواهید پای مرغ را وارد آشپزی‌تان کنید بهتر است دستور پخت سه نوع غذا را که در این مطلب آمده است، بخوانید.

دوات آنلاین-پای مرغ بسیار مقوی و پرخاصیت است. طبق تحقیقات انجام شده پای مرغ حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. البته بهتر است بیماران قلبی و عروقی که کلسترول خون‌شان بالاست در مصرف آن احتیاط کنند. دستور پخت سه غذای مختلف با پای مرغ را به نقل از سایت‌های سیمرغ، پرشین وی و کتاب کاله بخوانید:

طرز تهیه غذا با پای مرغ

دستور پخت غذایی کاملا متفاوت با پای مرغ

مواد موردنیاز

بیسکوئیت کره ای                              به میزان لازم

تره فرنگی خردشده                            1 فنجان (3 عدد متوسط)، یا 1 عدد پیاز

قارچ تازه ورقه شده                            1 فنجان

کرفس خرد شده                                ¾ فنجان ( 2/1 – 1 ساقه )

فلفل  قرمز شیرین خرد شده                ½ فنجان ( 1 عدد کوچک )

کره یا مارگارین                                  2 قاشق غذاخوری

آرد                                                  3/1 فنجان

ادویه ی مخصوص خوراک مرغ               1 قاشق چایخوری

نمک                                               یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه                                       یک چهارم قاشق چایخوری

آب مرغ                                            ½ -1  فنجان

خامه ی کم چرب یا شیر                    1 فنجان ( می توانید از نصف خامه و نصف شیر استفاده کنید)

مرغ پخته و خرد شده                         ½ -2 فنجان

نخود فرنگی یامخلوط  نخود فرنگی و هویج  1 فنجان

تخم مرغ                                           1 عدد

 

 

طرز تهیه

1-     بیسکوئیت روی غذا را آماده کنید و کنار بگذارید

 

2-     در یک قابلمه ی بزرگ تره فرنگی، قارچ، کرفس و فلفل شیرین را روی کره ی گرم شده بریزید و 4 تا 5 دقیقه یا تا وقتی که این سبزیجات نرم شوند بپزید. سپس  آرد را با ادویه ، نمک، و فلفل سیاه مخلوط کنید  و روی سبزیجات پخته شده بریزید و هم بزنید. آب مرغ و مخلوط شیرو خامه را یکجا اضافه کنید. همه ی مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قل بزند و غلیظ شود. سپس مرغ و نخودفرنگی راهم به آنها اضافه کنید. اکنون غذا را در دو ظرف مثلثی شکل فر بکشید.

 

3-     تخم مرغ را خوب بزنید و با قلم مو روی بیسکوئیت ها بمالید و بعد بیسکوئیت ها را تا نیمه در غذا به شکل دلخواه فرو کنید. درصورت تمایل می توانید نیمه ای از بیسکوئیت ها که از غذا بیرون می ماند را به اشکال مختلف برش زده و فرم دهید. و دوباره روی آن تخم مرغ بزنید.

 

ببینید: آموزش پخت مرغ شکم پر بدون نیاز به فر

 

4-     ظرف غذا را ( بدون سرپوش ) به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر باحرارت 400 درجه ی فارنهایت بگذارید تا روی غدا برشته و طلایی –قهوه ای شود. 20 دقیقه قبل از سرو غذا ظرف را از فر بیرون بیاورید. این غذا برای 6 نفر کافی است.

 

بیسکوئیت تزیین روی غذا

یک چهارم فنجان آرد و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.مخلوط آرد و نمک را در یک سوم فنجان روغن شیرینی پزی بریزید و با همزن بزنید تا به گلوله هایی به اندازه ی یک نخود تبدیل شوند. آنگاه یک قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمی از این خمیر بپاشید و آن را به آرامی با چنگال در ظرف بغلطانید تا کاملا" به آب آغشته شود.

 

حال خمیر را در گوشه ی ظرف قرار دهید. دوباره 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب سرد را روی نیمه ی دیگر مخلوط آرد بپاشید و در آخر 1 قاشق غذاخوری آب سرد را یکباره روی آن بریزید و با چنگال به آرامی همه ی خمیر را در آب بغلطانید. اینک خمیر را به شکل توپ های کوچک در آورید. روی یک تخته کمی آرد بپاشید و این گلوله ها را با وردنه باز کنید و به شکل مثلثهای9 X 13 برش بزنید. حتما" از چاقوی تیز استفاده کنید. برش زدن این بیسکوئیت ها باعث می شود آب درون خمیر آن تبخیر شود. در صورت تمایل می توانید با استفاده از چاقوی کوچک شیرینی پزی بیسکوئیت ها را به فرم های مختلف و دلخواه برش بزنید.

با پای مرغ چه غذایی درست کنیم

غذای دیگری که می‌توان با پای مرغ درست کرد

مواد اولیه

آرد دو پیمانه

تخم‌ مرغ یک عدد

ماست یک پیمانه

بیکینگ ‌پودر یک قاشق مرباخوری

نمک یک قاشق چای خوری

روغن مایع مثلا روغن زیتون یک پیمانه

مرغ پخته و خرد شده به میزان لازم

قارچ نصف پیمانه

گوجه‌ فرنگی دو عدد

فلفل ‌دلمه ‌ای نصف یک عدد

پیاز داغ  یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه

تخم ‌مرغ را با چنگال کمی زده و ماست را اضافه می ‌کنیم. بعد نمک و بیکینگ‌ پودر را همراه با روغن اضافه کرده و هم ‌می زنیم. سپس آرد را کم‌ کم می ‌افزاییم تا خمیر یک ‌دستی به دست بیاید. مرغ پخته را با پیاز داغ، فلفل‌ دلمه‌ ای، فیله ی گوجه ‌فرنگی و قارچ، تفت می‌ دهیم و مقداری نمک زده و می‌ گذاریم سرد شود. ظرف مورد نظرمان را چرب می‌ کنیم خمیر را داخل آن پهن کرده و با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می ‌کنیم.

 

ببینید: ماکارونی با مرغ را چه طور مثل رستوران‌ها درست کنیم

 

بعد، مواد داخل پای را روی خمیر پهن کرده و با یک خمیر دیگر روی مواد را می ‌پوشانیم و لبه ‌های دو خمیر را به هم می‌ چسبانیم(کمی از خمیر را برای تزئین روی پای، نگه دارید). آن ‌گاه، با بقیه خمیر می ‌توانید روی پای را تزئین کنید. در آخر، کمی زرده تخم‌ مرغ و شیر، روی خمیر مالیده یا کمی زعفران آب‌ کرده و کره به آن اضافه می ‌کنیم و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت قرار می ‌دهیم. هرگاه روی آن طلایی و خمیر از ظرف جدا شد، پای مرغ آماده است.

سوپ پای مرغ را چه طور درست می کنند

دستور تهیه سوپ پای مرغ

مواد لازم

بادام زمینی۱۰۰ گرم

پای مرغ ۵۰۰گرم

زنجبیل تازه به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا بادام زمینی‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب گرم خیس کنید.

دقت داشته باشید که پس از خیساندن بادام زمینی‌ها می‌توانید ان‌ها را پوست بکنید اما به دلیل اینکه لایه خارجی بادام زمینی هم برای بدن مفید است ما در این طرز تهیه از بادام زمینی با پوست استفاده کردیم.

 

ببینید: طرز پخت ته چین مرغ مجلسی

 

در صورتیکه پای مرغ پاک نشده است آن را پاک کرده و ناخن‌ها را قطع کنید و پای مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و خرد کنید.

 

درون قابلمه‌ای آب بریزید تا بجوشد و بعد پای مرغ را داخل آن بریزید. زنجبیل تازه را کمی برش داده و به ظرف اضافه کنید. در این مرحله بادام زمینی‌ها را هم اضافه کرده و بگذارید بجوشد. پس از آنکه کمی جوشید حرارت گاز را کم کنید و بگذارید حدود ۲ ساعت روی حرارت ملایم بپزد.

 

کمی نمک اضافه کنید و بعد از آن که پای مرغ به خوبی پخت آن را در ظرف دلخواه سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید تا خوش طعم‌تر شود.

 

منابع:

seemorgh.com

persianv.com

kalleh.com

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.