2020/07/08
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۸ تير
سس هریسا چیست و چگونه درست می‌شود

سس هریسا چیست و چگونه درست می‌شود

طرز تهیه سس هریسا را که نوعی سس تند است در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین-اگر از طرفداران غذاهای تند هستید می‌توانید خودتان سس هریسا را در خانه درست کنید و این سس را روی غذاهای مختلف بریزید. سس هریسا معمولا همراه با غذاهای آفریقایی استفاده می‌شود اما شما می‌توانید بنا به سلیقه خودتان آن را با انواع و اقسام غذاها امتحان کنید. دستور تهیه این سس را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای سس هریسا

سیر له شده: ۳ حبه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز: نصف قاشق چای خوری

پودر زیره سیاه: ۱ قاشق چای خوری

پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری

فلفل چیلی قرمز خشک: ۱۰ تا ۱۲ عدد

نمک: نصف قاشق چای خوری

سس هریسا را چه طور درست می کنند

طرز تهیه سس هریسا

۱. فلفل چیلی‌های خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانه‌های داخل و ساقه‌اش را بگیرید.

 

بیشتر بخوانید: سس پستو را چه طور درست کنیم

 

۲. بعد از آبکشی فلفل‌ها آنها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس بشامل به سبک رستوران‌ها

 

۳. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سس قارچ برای انواع غذاها

 

۴. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را می‌توانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.

 

شگفت انگیزهای دیجی کالا
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.