2024/12/07
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
پیشنهادات ما
آب فاتر چیست و چه خواصی دارد

آب فاتر چیست و چه خواصی دارد

آب فاتر آب جوشیده شده و ولرم است که در صورت استفاده از آن می توانید برای سالم ماندن به بدنتان کمک کنید. این آب موقع افطار بسیار مفید است. خواص آب فاتر را در این مطلب بخوانید

دوات آنلاین- آب جوشیده‌ای را که ولرم شده است آب فاتر می‌گویند که بسیار سبک است و می تواند برای کمک به درمان برخی بیماریها مفیدباشد.آب فاتر را به راحتی می توانید تهیه و هنگامی که ناشتا هستید استفاده کنید.

 

آب فاتر چیست وچطور تهیه می شود

آب سرد چه ضررهایی دارد

بسیاری از پزشکان طب سنتی  و پزشکان مدرن توصیه می کنند آب بسیار سرد ننوشید. چرا که اندامهای داخلی را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. ابن سینا طبیب معروف ایرانی نیز توصیه به نوشیدن آب ولرم دارد و می گوید آب سرد قطعا باعث می شود در سالمندی با مشکلاتی روبه رو شوید.

 

فواید آب فاتر چیست

این درحالیست که گفته می شود،آب فاتر املاح از جمله کلر و فلوئور کمتری نسبت به آب لوله کشی داردکه مصرف روزانه چهار تا پنج لیوان آب فاتر در مبتلایان به سنگ کلیه یا پروستات ضروری است.

 

این آب در صورتی که ناشتا یا موقع افطار استفاده شود:

- معده و کبد را پاک می‌کند.

- بدن و دهان را خوشبو می‌کند.

- دندانها را محکم می‌کند.

- چشم را قوی و بینایی را جلا می‌دهد.

- رگها (ژنها) را که هیجان کرده فرو می‌نشاند.

- مره (صفرا و سودا) و بلغم را درمان می‌کند (سه مزاج را تعدیل می‌کند که بهترین درمان است).

- گرمی معده را فرو می‌نشاند.

- درمان میگرن نیز هست.

آب فاتر وخواص آن

آب فاتر از نگاه طب سنتی

یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی درباره آب فاتر و آداب نوشیدن آب به جوان می گوید: افرادی که آب به مقدار کافی در طول روز استفاده نمی‌کنند دچار مشکلات جدی پوستی از قبیل افتادگی یا خشکی پوست می‌شوند، تاکید کرد: خستگی، بی‌حالی، سنگ کلیه، یبوست و بواسیر از دیگر عوارض کم‌آبی بدن به شمار می‌آیند.

 

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: اشخاصی که آب کافی نمی‌نوشند اغلب دچار غلبه سودا یا صفرا (مزاج‌های خشک در طب سنتی) شده پس اشخاص باید روزانه پنج تا 6 لیوان آب بنوشند که از این میان باید ۲ لیوان آب معمولی و بقیه آب فاتر باشد.

 

چطور آب فاتر تهیه کنیم

همانطور که گفته شد آب فاتر آب ولرم است. برای تهیه این آب می توانید از آب چشمه استفاده کنید. اگر به آب چشمه دسترسی ندارید می توانید از آب لوله کشی هم استفاده کنید.

 

آب شهری کلر و فلوئور زیادی دارد و به دستگاه تنفسی آسیب می‌رساند، ولی وقتی جوشیده می‌شود مقدار زیادی از کلر آن از بین می‌رود.

 مصرف آب فاتر به همراه چند قطره آب لیموترش تازه را بهترین نوشیدنی برای پاکسازی بدن می شود، استفاده از این ترکیب در افرادی که قصد ترک اعتیاد دارند، ضروری بوده، زیرا منجر به سم‌زدایی کبد و معده می‌شود.

 

اشخاصی که دچار اضافه وزن هستند می توانند آب فاتر را به همراه چند قطره آب لیموترش تازه هر روز صبح مصرف کنند تا ماهانه ۲ تا سه کیلوگرم کاهش وزن داشته باشند.

 

آب فاتر به همراه چند قطره لیموترش تازه و عسل برای کاهش حرارت بدن و رفع عطش موثر است. افرادی که مشکل زخم یا ورم معده دارند نباید این نوشیدنی را با معده خالی مصرف کنند.

آب فاتر و طب سنتی

یونس حیدری محقق طب سنتی می گوید: جذب آب فاتر در مقایسه با آب معمولی سریعتر بوده و به دلیل اینکه دمای آن در حالت اعتدال است آسیبی به دستگاه تنفسی و گوارشی وارد نمی‌کند.

 

ترکیب آب فاتر به همراه تخم شربتی ریز یا اِسفرزه، چند قطره لیموترش تازه، آلو بخارا و عسل نقش بسزایی در رفع تشنگی دارد. این نوشیدنی رفع کننده خشکی روده، یبوست و بواسیر است.

 

حیدری می گوید: تخم شربتی، دانه بارهنگ و اِسفرزه سه برابر حجم خود آب جذب کرده و پنج تا شش ساعت پس از مصرف در روده بزرگ این آب را پس می‌دهند.

 

همچنین گفته می شود:معجون آب فاتر به همراه عصاره غوره و عسل یا شکر قهوه‌ای نیز از دیگر نوشیدنی‌های ضد عطش محسوب می‌شود. همچنین عصاره به لیمو به همراه آب فاتر، شکر قهوه‌ای و چند قطره لیموترش تازه شربت فوق العاده‌ای برای رفع عطش است. برای تهیه عصاره به لیمو افراد باید این گیاه را دم کرده و از صافی آن را عبور دهند.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها
ارزومند 1402/01/28
در طب سنتی نوشیدن اب برای همه یکسان نیست وتوصیه میکنند هر زمانی که نیاز به نوشیدن اب دارید میل کنیدو مصرف بیش از حد باعث ورم وبلغم اضافه در بدن میشود
مونا 1400/08/02
کی گفته که حتما باید 6 یا ۷ لیوان در روز آب بنوشیم؟؟؟؟زیاد آب خوردن هم برای بدن مضره،لطفا اطلاعات غلط به مردم ندین

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.