طرز تهیه سالاد تبوله بهعنوان یک غذای رژیمی کم کالری
سالاد تبوله یکی از مناسبترین غذاهای رژیمی است که طرز تهیه آن بسیار آسان است و به مواد زیادی هم نیاز ندارد.
دوات آنلاین-اگر دنبال غذای رژیمی و کم کالری هستید سالاد تبوله را امتحان کنید. این سالاد لبنانی است و میتوان آن را بهعنوان میان وعده هم میل کرد اما گر شما رژیم دارید و میخواهید لاغر شوید ان را بهجای غذای صالی بخورید.
مواد لازم سالاد تبوله
خیار: ۱ عدد
بلغور: نصف لیوان
پیازچه: نصف لیوان
جعفری: ۱٫۵ لیوان
آب جوش: سه چهارم لیوان
گوجه فرنگی: ۲ عدد
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد تبوله
۱. ابتدا بلغور را داخل یک کاسه میریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا به روغن آغشته شود و بعد آب جوش روی آن میریزیم و در کاسه را با پلاستیک سلفون میپوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه همین طور بماند.
۲. سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری را میشوییم و روی تخته ساطوری میکنیم و خیار را میشوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش میزنیم تا خیار به صورت مربعهای کوچکی شوند (مانند مدل سالاد شیرازی برش میدهیم)
۳. سپس گوجه فرنگیها را نیز میشوییم و ریز خرد میکنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سلفون را بر میداریم و آب اضافه آن را بیرون میریزیم و آبکش میکنیم و در ظرف میریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
۴. روغن زیتون باقی مانده را روی مواد میریزیم و نمک،فلفل سیاه،آبلیمو روی مواد میریزیم و مخلوط میکنیم تا یکدست و طعمدار شوند.
12jav.net