2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
آشپزی ایرانی/ دستور پخت پامادور قاتق ؛غذای سنتی گیلان

آشپزی ایرانی/ دستور پخت پامادور قاتق ؛غذای سنتی گیلان

پامادور قاتق از غذاهای خوشمزه گیلانی است که بد نیست حداقل برای یک بار آن را امتحان کنید. مخصوصا اگر طرفدار آشپزی آسان هستید.

دوات آنلاین-غذاهای گیلانی بسیار خوشمزه است و از طرفی پختن آنها هم آسان است و وقت زیادی از شما نمی‌گیرد. پامادور قاتق یکی از غذاهای سنتی گیلان است که دستور پخت آن را در زیر به نقل از سرآشپز پاپیون می‌خوانید:

 

مواد لازم برای پامادور قاتق

گوجه فرنگی۵ عدد

پیاز۱ عدد

تخم مرغ۱ عدد

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

 

دستور پخت پامادور قاتق

زمان تهیه ۱۰دقیقه

زمان پخت ۳۵دقیقه

 

ابتدا در ظرفی مناسب مقداری آب را جوشانده، گوجه‌فرنگی‌ها را درون آب جوش ریخته و سه دقیقه زمان می‌دهیم و بعد آنها را خارج میکنیم و پوست گوجه‌فرنگی‌ها را گرفته و به صورت مربع‌های درشت آنها را خرد می‌کنیم .

 

در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز را کاملا نگینی کرده و در آن سرخ میکنیم و گوجه فرنگی و زردچوبه را با آن تفت می‌دهیم.

 

در آخر تخم‌مرغ را به صورت درسته روی خورش ریخته و اجازه می‌دهیم تخم‌مرغ بپزد. نمک و فلفل را هم در آخر پخت اضافه میکنیم.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.