2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
آشپزی آسان/ دستور پخت بورک پیازچه به‌عنوان یک میان وعده خوشمزه

آشپزی آسان/ دستور پخت بورک پیازچه به‌عنوان یک میان وعده خوشمزه

دوات آنلاین-آشپزی آسان برای میان وعده شما یک پیشنهاد ویژه دارد؛ بورک پیازچه می‌تواند غذای مناسبی برای یمان وعده باشد دستور پخت آن را در زیر بخوانید:

 

مواد لازم برای بورک پیازچه

 آرد - ۳ پیمانه

بیکینگ پودر -  یک قاشق چای خوری

 سرکه -  ۲ قاشق سوپ خوری

نمک -  ۲ قاشق چای خوری

آب -  یک پیمانه

کره آب شده  - ۲۵۰ گرم

مواد میانی

پیازچه -  یک کیلوگرم

روغن -  ۳ قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی -  یک قاشق سوپ خوری

 فلفل قرمز -  به مقدار لازم

نمک -  به مقدار لازم

 فلفل سیاه  -  به مقدار لازم

 پودرزیره  - به مقدار لازم

 

دستور پخت بورک پیازچه

برای تهیه خمیر، آرد، نمک، بیکینگ پودر و سرکه را در ظرف مناسبی مخلوط و آب را به تدریج اضافه کنید.

 

روی خمیر به دست آمده را با پارچه‌ای مرطوب بپوشانید و حدود ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. می توانید از خمیر یوفکای آماده استفاده کنید  روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیازچه ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود.

 

رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک، زیره و فلفل سیاه را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. خمیر را به قسمت های  مساوی تقسیم و با وردنه باز  کنید و در سینی فر روی هم قرار دهید (روی هر یک کره ذوب شده بمالید و لایه بعدی را قرار دهید.)

مخلوط پیازچه را روی خمیر به طور یکنواخت پخش کنید.بقیه لایه‌های خمیر را نیز به همین نحو روی هم قرار دهید و سپس روی مخلوط پیازچه بریزید.

کره ذوب شده باقی مانده را روی لایه خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد  قرار دهید تا طلایی و برشته شود.

( می توانید به  جای پیازچه از تره فرنگی استفاده کنید .)

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.