2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
آشپزی مدرن/ طرز تهیه چیز کیک به‌عنوان دسر مجلسی

آشپزی مدرن/ طرز تهیه چیز کیک به‌عنوان دسر مجلسی

دوات آنلاین-چیز کیک یک دسر فوق‌العاده است کخ اگر به آشپزی مدرن علاقه دارید می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. در زیر دستور پخت چیز کیک با بیسکوییت و ژله را بخوانید:

 

مواد لازم برای پخت چیز کیک

بیسکوییت: ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۲۰۰ گرم

کره:۸۰ گرم

پودر ژلاتین: ۱۰ گرم

آب: یک سوم پیمانه

پودر شکر: ۵ قاشق غذاخوری

وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

پودر ژله با طعم دلخواه

 

طرز تهیه چیز کیک

برای شروع باید بیسکوییت رو کاملا پودر کنیم. میتونیم داخل غذاساز بریزیمش یا اینکه داخل یه کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا پودرش کنیم. نوع بیسکوییت هم سلیقه ایه که من معمولا از بیسکوییت سبوس دار (ساقه طلایی) استفاده میکنم.

 

حالا داخل یه کاسه بیسکوییت پودر شده و کره‌ای که آب کردیم رو کاملا مخلوط میکنیم.

 

بعد قالب کمربندی رو به قطر دلخواه باز کرده و داخل ظرف سرومون میذاریمش، (من قطرش رو حدود ۱۸ سانت در نظر گرفتم) بعد مخلوط کره و بیسکوییت رو داخلش ریخته و کاملا سطحش رو صاف میکنیم و با ته یه لیوان فشار میدیم تا منسجم بشه. تا مایه روی بیسکوییت رو حاضر میکنیم قالب رو داخل یخچال میذاریم تا کره خودش رو بگیره و بیسکوییت منسجم‌تر بشه.

 

حالا داخل یه کاسه خامه، پنیر، پودر قند و وانیل رو با یه همزن دستی یا برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه.

 

بعد ژلاتین و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا ژلاتین داخل آب کاملا حل بشه.

 

حالا ژلاتین رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه میکنیم.

 

مواد رو سریع و خوب هم میزنیم تا یه مایه یکنواخت بدست بیاد.

 

حالا مایه رو کاملا روی سطح بیسکوییت پخش کرده و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. ظرف رو برای مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا مایه خامه‌ای خودش رو بگیره.

 

بعد از طی این مدت قالب رو از یخچال بیرون میاریم و روش رو با حدود یک لیوان مایع ژله‌ای که طبق دستور عمل روی بسته ژله آماده کردیم میپوشونیم. باید دقت کنیم تا مایه ژله کمی خنک بشه و بعد روی مخلوط خامه بریزیمش.

 

حالا کافیه برای ۲ تا ۳ ساعت دیگه قالب رو داخل یخچال بذاریم تا ژله هم خودش رو بگیره و بعد میتونیم کیک رو از قالب جدا کرده و سروش کنیم...

 

منبع: برترین ها

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.