2019/08/21
۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد
آشپزی/ دستور پخت قیقاناق ، نوعی خاگینه آذربایجانی

آشپزی/ دستور پخت قیقاناق ، نوعی خاگینه آذربایجانی

دوات آنلاین-قیقاناق نوعی خاگینه آذربایجانی است که به‌عنوان میان وعده مصرف می شود. با دستور پخت آن آشنا شوید:

 

مواد لازم

آرد سفید – 5 قاشق غذاخوری

 تخم مرغ - 5عدد

 روغن - 100گرم

 ماست  -5 قاشق غذاخوری

 زعفران دم کرده -  به مقدارلازم

بیکینگ پودر - نصف قاشق چای خوری

موادلازم برای شیره

 شکر- یک پیمانه

 آب – یک ونیم  پیمانه

 زعفران - به مقدارلازم

 

دستور پخت

ابتدا تخم مرغ ها را بعد از شکستن خوب هم بزنید سپس آرد،بیکینگ پودر،  ماست و زعفران را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. در تابه مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. 

 

سپس مخلوط مواد را درون تابه بریزید ودرآن را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تاهردو طرف مواد خوب پخته شود. بعد از پخت خاگینه، شیره را روی مواد بریزید  و یک ربع روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خورد مواد برود.

 

زمان آماده سازی مواد اولیه آن حدود 15 دقیقه و زمان پخت و انتظارآن حدود ۱۰دقیقه است. قیقاناق را می توان درماه رمضان یا به عنوان میان وعده استفاده کرد. روش تهیه شیره: شکرو آب رامخلوط کنید .

 از لحظه جوش۴ دقیقه زمان لازم است تا  زعفران‌ و هل را اضافه کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.