2019/08/26
۱۳۹۸ دوشنبه ۴ شهريور
آشپزی؛ دستور پخت پیچاق قیمه ،غذای سنتی اردبیل

آشپزی؛ دستور پخت پیچاق قیمه ،غذای سنتی اردبیل

دوات آنلاین-اگر از علاقه‌مندان به غذاهای سنتی و محلی هستید و دوست دارید طعم‌های تازه را تجربه کنید پیچاق قیمه از جمله غذاهای اردبیلی است که بسیار خوشمزه است.

 

مواد لازم پیچاق قیمه

گوشت راسته گوسفند (یا قلوه گاه گوسفندی)۵۰۰ گرم

پیاز۳ عدد

خلال بادامیک چهارم پیمانه

زعفران آب کرده۴ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ۶ عدد

کره۵۰ گرم

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه

زمان تهیه ۱۰ دقیقه

زمان پخت ۶۰ دقیقه

 

ابتدا گوشت را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت میدهیم و به همراه ۱عدد پیاز و مقداری آب به مدت یک ساعت آب‌پز میکنیم سپس بقیه پیازها را خرد کرده و در کره داغ سرخ کرده و ۱سوم آن را برمیداریم و گوشت پخته شده را در پیاز داغ و کره تفت داده و به آن نمک، زردچوبه و فلفل سیاه می‌افزاییم.

 

خلال بادام و زعفران را نیز اضافه کرده و حدود ۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا غذا بپزد.

 

در انتها بقیه پیازداغ را اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا آب غذا کم شود.

 

سپس برای هر نفر یک عدد تخم‌مرغ به صورت نیمرو، روی گوشت اضافه می‌کنیم.

سایر نکات پیچاق قیمه(اردبیل)

1)این غذا جزو غذاهای سنتی اردبیل است.

2)این غذا به صورت تک نفره و برای هر نفر به صورت مجزا سرو می‌شود.

3)پیاز داغ این غذا باید به صورت خلال‌های بسیار نازک و برشته تهیه شود.

 

منبع: سرآشپز پاپیون

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.