2024/04/23
۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
طرز تهیه پاناکوتای خرما؛ به‌عنوان دسری مقوی

طرز تهیه پاناکوتای خرما؛ به‌عنوان دسری مقوی

اگر دوست دارید آن را امتحان کنید دستور تهیه‌اش بسیار ساده است.

دوات آنلاین-پاناکوتای خرما دسری خوشمزه و در عین حال بسیار مقوی است. اگر دوست دارید آن را امتحان کنید دستور تهیه‌اش بسیار ساده است.

 

مواد لازم

خرمای  بدون پوست وهسته -  ۱۰ عدد

خامه صبحانه - یک بسته یا معادل ۲۰۰ گرم

شیر -۲ لیوان

پودر کاکائو- ۲ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین -۲ قاشق غذاخوری

 

 پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کنید .پوست و هسته خرما را جدا و با بقیه شیر کاملا مخلوط کنید.پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید.مایه را روی حرارت قرار دهید تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

سپس در قالب بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.