2024/04/18
۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
طرز تهیه و سرو سالاد سزار

طرز تهیه و سرو سالاد سزار

سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که در بسیاری از رستوران ها و مهمانی ها سرو میشود.

دوات آنلاین-اگر می‌خواهید یک سالاد کامل برای مهمانتان آماده کنید که هم به هنرمندی شما در آشپزی پی ببرد و هم با لذا نوش جان کند حتما می‌توانید سالاد سسزار را در دستور کار قرار دهید. این سالاد ایتالیایی مانند اکثر غذاهای ایتالیایی پنیر دارد و طعم پنیر آن را بسیار لذیذ می‌کند.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

کاهو یک بوته شسته شده

نان تست یا باگت

روغن زیتون

آب لیمو ترش تازه ا عدد

تخم مرغ 2 عدد

پنیر پارمسان

سرکه سفید نصف استکان

سیر دو حبه

روغن زیتون یک استکان

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس سالاد سزار

ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد.

 

کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده ، روغن زیتون ، پنیر و تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید.

 

زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویه ها را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را به خود بگیرد.

 

حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

در این سس به جای سرکه از آبلیمو هم میتوان استفاده کرد.

 

سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که در بسیاری از رستوران ها و مهمانی ها سرو میشود.

 

برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون روی نانها را چرب کنید .

 

نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.

 

البته برای سوخاری کردن نان ها می توانید از مایکروویو ، توستر و یا حتی ماهیتابه استفاده کنید.

 

ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.

 

حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود.

 

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.