2019/06/18
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۸ خرداد
دستور پخت بروسکتای باقلا به‌عنوان پیش غذای لذیذ

دستور پخت بروسکتای باقلا به‌عنوان پیش غذای لذیذ

بروسکتای باقلا یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.

دوات آنلاین-بروسکتای باقلا یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. با دستور پخت این پیش غذا آشنا شوید:

 

مواد لازم

نان تست – به میزان لازم

باقلای تازه – 300 گرم

ترخون   خرد شده – نصف فنجان ( به میزان لازم )

روغن زیتون – نصف فنجان

سیر- 5 حبه

پنیر فتا - 100 گرم

ماست طبیعی بدون چربی – 4 قاشق غذاخوری

 

دستور پخت

نان را به کمی روغن زیتون آغشته و در ماهیتابه کمی برشته کنید.

باقلای شسته شده  را با یک قاشق چای خوری  نمک بجوشانید تا نرم شود.

پوسته آن را جدا و با یک چنگال خرد کنید.

سیر را با چاقو له کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهیدو همراه ترخون خردشده روی باقلا بریزید.

در یک کاسه جداگانه،  پنیرفتا را با ماست مخلوط کنید و سپس همراه باقلا و ترخون  روی هر برش نان قرار دهید یا به صورت سس کنار غذا بگذارید.

 بروسکتا یک پیش غذای ایتالیایی است که معمولا نان تست را برشته می کنند و روی آن سیر می مالند .

 

منبع: خراسان

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.