2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
چه کار کنیم که شیرینی خشک و شیرینی تر تازه بماند؟

چه کار کنیم که شیرینی خشک و شیرینی تر تازه بماند؟

شیرینی‌های تر، دوره ماندگاری کوتاهی دارند و باید حتماً در یخچال نگهداری شوند زیرا رطوبت بالایی دارند و در ترکیب آن‌ها از تخم‌مرغ و خامه استفاده می‌شود.

دوات آنلاین-شیرینی یکی از مهم‌ترین ارکان پذیرایی از مهمانان است اما مشکل اینجا است که شیرینی خیلی زود کهنه می‌شود. شما با رعایت بعضی اصول می‌توانید کاری کنید که شیرینی خشک و شیرینی تر که خریده‌اید تازه بماند. این اصول را بخوانید:

برای نگهداری بیشتر شیرینی تر چه می توان کرد

طرز نگهداری شیرینی تر

شیرینی‌ها دو نوع اصلی «خشک» و «تر» دارند. از معروف‌ترین شیرینی‌های خشک می‌توان به شیرینی زبان، کشمشی، دانمارکی و مربایی و از شیرینی‌های تر به شیرینی خامه‌ای و رولت اشاره کرد.

 

بیشتر بخوانید: بهترین روش نگهداری انواع نان

 

شیرینی‌های تر، دوره ماندگاری کوتاهی دارند و باید حتماً در یخچال نگهداری شوند زیرا رطوبت بالایی دارند و در ترکیب آن‌ها از تخم‌مرغ و خامه استفاده می‌شود. با توجه به اینکه سطح آلودگی میکروبی در تخم‌مرغ و خامه بالاست، شیرینی‌تر باید هرچه سریع‌تر مصرف شود.

 

اگر این شیرینی بیش از یکی، دو ساعت بیرون از یخچال بماند، نباید آن را مصرف کرد زیرا احتمال بالای اضافه شدن آلودگی میکروبی و چربی آن، احتمال مسمومیت را به خصوص در کودکان، سالمندان، خانم‌های باردار، بیماران دچار نقص سیستم ایمنی و کسانی که دچار بیمارهای زمینه‌ای مثل دیابت هستند، افزایش می‌دهد. مدت ماندگاری شیرینی‌تر در یخچال 24 تا 48 ساعت است.

چه کار کنیم که ماندگاری شیرینی خشک بیشتر شود

روش نگهداری شیرینی خشک

اما مدت نگهداری شیرینی خشک به دلیل اینکه رطوبت کمتری دارد، بیشتر از شیرینی‌تر است و حتی می‌توان آن را 2-1 هفته بیرون از یخچال، البته در جای خنک یا به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد.

 

 این واقعیت را نیز نمی‌توان نادیده گرفت که هر چقدر مدت زمان نگهداری شیرینی خشک کوتاه‌تر باشد، بهتر است زیرا احتمال اکسید شدن روغنی که در تهیه آن به کار رفته، در طولانی‌مدت افزایش پیدا می‌کند بنابراین شیرینی را به اندازه‌ای بخرید که در مدت کوتاهی مصرف شود.

 

یکی از روش‌ها برای افزایش مدت ماندگاری شیرینی، به خصوص شیرینی‌های عید، قرار دادن آن‌ها در ظروف دردار به صورت ردیفی است. برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی‌ها به یکدیگر و خرد شدنشان نیز می‌توانید ورقه‌ای از کاغذ روغنی بین ردیف‌های بالا و پایین قرار دهید و در ظرف را ببندید و آن را در یخچال بگذارید (برای مدت کوتاه) تا شیرینی تازه‌تر بماند.

 

هرچند مصرف شیرینی خشک کهنه باعث مسمومیت نمی‌شود اما علاوه بر اینکه تازگی خود را از دست می‌دهد، به دلیل اکسید شدن روغن در تمام گروه‌های سنی، می‌تواند حداقل بروز مشکلات گوارشی را در پی داشته باشد.

 

منبع: زندگی آنلاین

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.