2019/12/08
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
آشپزی/ طرز تهیه سالاد سیب زمینی و اسفناج

آشپزی/ طرز تهیه سالاد سیب زمینی و اسفناج

سالاد اسفناج و سیب‌زمینی به دلیل موادی که در آن استفاده می‌شود یک سالاد مناسب برای کسانی که طبع بدنشان سرد است محسوب می‌شود. ضمن اینکه این سالاد رنگی و بسیار زیباست و می‌تواند سفره شما را رنگین‌ و خاص کند.

دوات آنلاین-سالاد سیب‌زمینی و اسفناج یک سالاد بی‌اندازه خوشمزه و مفید است که می‌تواند خوراکی خاص با مواد مغذی کافی برای بدن باشد که به عنوان  پیش‌غذای رنگی در سفره تان از آن استفاده می کنید.

 

سارا جعفری متخصص تشریفات درباره این سالاد خاص و خوشمزه به دوات آنلاین توضیح می‌دهد:

 

سالاد اسفناج و سیب‌زمینی به دلیل موادی که در آن استفاده می‌شود یک سالاد مناسب برای کسانی که طبع بدنشان سرد است محسوب می‌شود. ضمن اینکه این سالاد رنگی و بسیار زیباست و می‌تواند سفره شما را رنگین‌ و خاص کند.

 

برای تهیه سالاد سیب‌زمینی برای چهار نفر، 4 عدد سیب‌زمینی متوسط، نیم کیلو اسفناج، چهار حبه سیر رنده شده، 300 گرم زیتون، فلفل دلمه‌ای رنگی دو عدد نگینی شده، نمک، فلفل و آویشن. دو قاشق غذاخوری خامه یا سس و نیم لیون شیر نیاز دارید.

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و بعد روی حرارات آرام بپزید. هنگام جوش آمدن آب مقداری آبلیمو و نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزد.

 

بعد از پخت آن را بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود. بدون اینکه پوست آن را بکنید به قطعات مساوی مربع تقسیم کنید.

 

 

حالا اسنفناج‌ها را درشت خرد کنید و به اندازه دو تا سه دقیقه در آب جوش قرار دهید تا قل بخورد و کمی نرم شود.

 

سپس اسفناج و سیب‌زمینی را مخلوط کنید. فلفل دلمه‌ای نگینی شده را به آن اضافه کنید و حالا سیر رنده شده را روی آن بریزید و کمی آن را مخلوط کنید.

 

با یک قاشق چوبی بزرگ این کار را انجام دهید تا مواد له نشود. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. حالا نوبت خامه است. دو قاشق خامه را با دقت هم بزنید تا یک دست شود.

 

حالا نیم لیوان شیر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا یک دست شود و بعد سس درست شده را به آن اضافه کنید. آن را در ظرفی که مد نظر دارید بریزید و رویش را هموار کنید،

 

حالا میتوانید پودر آویش را به آن اضافه  و با آن تزئین کنید. این سالاد هم به عنوان پیش غذا استفاده میشود و هم میتواند میان وعده مناسبی برای بچه ها و مهمانیها باشد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.