• ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ مرداد
  • اِلأَحَّد ٧ ذو الحجه ١٤٣٩
  • Sunday 19 Aug 2018
خشکشویی آنلاین بخار

عکس روز

آخرین خبرها

دام مرد تلگرامی برای زن متاهل
محمدرضا گلزار چرا به‌عنوان مجری مسابقه برنده باش انتخاب شد؟
مکان‌های دیدنی شهر رشت
فیلمی تاثیرگذار از استاد عزت الله انتظامی و زنده یاد خسرو شکیبایی
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو برای مهمانی‌هایی با غذای فینگر فود
علی صبوری: حال آدم بد می‌شود وقتی...
واکنش علی صبوری به توهین‌های کاربران فضای مجازی
حاشیه‌های خنداننده شو ادامه دارد/ آیا وحید رحیمیان حق آیت بی‌غم را خورد
چگونه لباس عروس را زیباتر کنیم؟
آنچه در مورد درمان اگزما باید بدانید
دیابتی‌ها قارچ سفید بخورند
نقشه غیراخلاقی دختر برای دزدی
علائم سرطان سینه چیست
تعرض به منشی دندانپزشکی
همه چیز درباره مهرانه مهین‌ترابی
استندآپ‌‌های نیمه‌نهایی خنداننده شو
استندآپ کمدی امیرحسین قیاسی در مرحله نیمه نهایی خنداننده شو 2/ جمعه 26 مرداد
استندآپ کمدی علی صبوری در مرحله نیمه نهایی خنداننده شو 2/ جمعه 26 مرداد
مکان‌های دیدنی نوشهر؛ چگونه به تنگ دار نوشهر سفر کنیم/ آدرس و نقشه + گزارش تصویری
چه گلی مناسب کت داماد است؟
چه گوشواره‌ای به چه صورتی می‌آید؟
طرز تهیه کوکو سیب‌زمینی مجلسی
تصاویر بی‌نظیر از پرندگان شکاری
وقتی جناب خان درباره ثروتش با وزرای دولت مشورت می‌کند
فرار دختر جوان از خانه 7شیطان‌صفت
قتل؛ فرجام رابطه پنهانی با زن متاهل
چگونه با عواقب طلاق کنار بیاییم؟
روزانه چند لیوان آب بخوریم؟
ببینید: اینجا؛ کویر ورزنه یا کویر خارا در استان اصفهان
ویدئویی از صحنه‌های به یادماندنی بازی عزت الله انتظامی به مناسبت درگذشت آقای بازیگر
زندگینامه و کارنامه هنری استاد عزت‌الله انتظامی؛ آقای بازیگر سینمای ایران
آلبومی از شیک‌ترین آیینه‌ها برای خانه
زندگینامه سامان صفاری، سانیا سالاری و ملیکا شریفی‌نیا؛ بازیگران سریال دلدادگان
زندگینامه ابوطالب حسینی، شرکت‌کننده خنداننده شو 2
استندآپ کمدی وحید رحیمیان در مرحله نیمه نهایی خنداننده شو 2
استندآپ کمدی ابوطالب حسینی در مرحله نیمه نهایی خنداننده شو2
آلبومی از زیباترین کیک‌های تولد
8 عادتی که زندگی مشترک را تهدید می‌کند
گزارش خواندنی از پشت صحنه خنداننده شو در شب اعلام نتایج مرحله یک چهارم نهایی
انتقاد از غم‌انگیز بودن سریال پدر
عقد ۳۵ دختربچه زیر ۱۳ سال
علائم هشداردهنده حمله قلبی در مردان
چگونه آفت‌ دهان را از بین ببریم؟
لاکچری‌بازی آقازاده‌ها و سلبریتی‌ها
گزارش کامل از نتایج خنداننده شو2
استندآپ کمدی ابوطالب حسینی که باعث صعودش به نیمه نهایی خنداننده شو شد
استندآپ کمدی علی صبوری در مرحله یک چهارم خنداننده شو 2
توطئه جناب خان علیه رامبد جوان
با نگهداری گل‌ها در آب می‌توانید محدودیت‌ها را برای داشتن خانه‌ای زیبا از بین ببرید
نکاتی که درباره سریال حکایت‌های کمال باید بدانید
سفر به تخت سلیمان ؛ مکانی که هنوز اسرارآمیز است
گلچینی از فیلم‌های جناب‌ خان
حسادت دوستان ریحانه پارسا به‌خاطر انتخاب شدن او برای سریال پدر
کنایه جناب خان به افزایش قیمت بلیت هواپیما
جناب خان و جین پوشیدن وزیر ارتباطات
وقتی جناب خان در خندوانه غیرتی می‌شود
دختر نوجوان در دام رابطه سیاه
شوخی جناب خان با اسامی بازیکنان فوتبال
جناب خان وزیر کار می‌شود
نظر جناب خان درباره سربازی رفتن دختران
باکس کنفی؛ برای تمیزی و زیبایی اتاق کودک
رازهایی درباره عطر زدن که همه نمی‌دانند
نشانه‌های کمبود پروتئین در بدن
کارگردان سریال آرماندو : نمی‌دانم آرماندو چقدر شبیه اشک‌ها و لبخندها است
عامل زمینه‌ساز فساد زنان
مهدی میامی بازیگر سریال ستایش: ستایش ۳ از فصل اول هم جذاب‌تر است
گفت‌وگو با بازیگران سریال پدر: مردم چرا سریال پدر را دوست دارند؟
همدستی پسر و نامادری در قتل پدر
عوارض پروتز سینه چیست؟
زندگی خانوادگی سحر ولدبیگی
کد خبر: 93654 | تاریخ : ۱۳۹۷/۵/۱۶ - 11:52
طرز پخت نان هندی در خانه
یک متخصص تشریفات راهنمایی می‌کند:

طرز پخت نان هندی در خانه

نان های هندی را می توانیم به عنوان یک میان وعده یا پیش غذا استفاده کنیم. درست کردن این نان ها کمی مهارت می خواهد و ترفند خاصی ندارد اما توجه داشته باشید اگر قصد دارید از این نان ها به عنوان پیش غذا استفاده کنید قبل از سرو آن حتما یکبار به صورت آزمایشی در خانه برای خودتان درست کنید

دوات آنلاین-هند یکی از جذابترین کشورهای دنیاست، همین ویژگی هند هم باعث شده تا میلیونها گردشگر از سراسر دنیا هرساله برای دیدن جاذبه‌های این کشور به آنجا سفر کنند. یکی از معروفترین جاذبه‌های هند غذاهای آن است. خوراکی‌های تند و آتشین هند شاید بسیار لذیذ باشند اما خوردن آنها کار هرکسی نیست. از خوراکی‌های هندی که می‌توان به راحتی استفاده کرد و با ذائقه ما ایرانی‌ها بیشتر سازگار است نان‌های طعم‌دار هندی است؛ نان‌هایی مخلوط شده با پیاز سرخ شده، کره و ادویه. این نان ها بیشتر در جنوب هند یافت می‌شود و آرد استفاده شده در آن آرد عدس  و برنج است.

 

سارا جعفری متخصص تشریفات درباره نان‌های هندی به دوات آنلاین می‌گوید:

 

نان های هندی را می توانیم به عنوان یک میان وعده یا پیش غذا استفاده کنیم. درست کردن این نان ها کمی مهارت می خواهد و ترفند خاصی ندارد اما توجه داشته باشید اگر قصد دارید از این نان ها به عنوان پیش غذا استفاده کنید قبل از سرو آن حتما یکبار به صورت آزمایشی در خانه برای خودتان درست کنید تا از ماهر شدن در پخت آن اطمینان پیدا کنید چراکه این نان ها با ادویه تهیه می شود و اگر در مصرف ادویه زیاده روی کنید و نتوانید بر اساس ذائقه ایرانی ها از ادویه استفاده کنید قطعا برای خوردن آن با مشکل مواجه خواهید شد. نان های هندی انواع مختلفی دارند:

 

۱- اوتاپام

خمیر این نان از آرد برنج و خمیر عدس تهیه می شود و معمولا ضخیم تر از بقیه نان های جنوبی است. روی این نان را با موادی شبیه به پیتزا پر می کنند که معمولا شامل گوجه فرنگی، پیاز، چیلی، فلفل دلمه و جعفری می شود. این نان با سس مخصوص چوتنی همراه می شود.

 

۲- آدای

مواد اولیه این نان هم مثل اوتاپام است اما از آن نازک تر است و در ماهیتابه درست می شود. در تهیه این نان از انواع عدس استفاده می شود و ارزش غذایی بالایی دارد. این نان اصیل کرالا، بین گیاهخواران طرفدار زیادی دارد. در کنار آدای، آویال (مخلوط سبزیجات و نارگیل به همراه کاری) هم سرو می شود.

 

۳- ایدیاپام

ایدیاپام را شاید بتوان یکی از خوش ظاهر ترین نان های جنوب هند دانست. این نان خوشمزه در ایالت تامیل نادو و کرالا به همراه چوتنی، به عنوان صبحانه خورده می شود. این نان را که از آرد برنج و آب تهیه شده است، به شکل رشته ای درآورده و در قالب های مخصوصی می پزند. ایدیاپام در کرالا، با نارگیل و شکر هم مصرف می شود.

 

۴- پوتو

خمیر نان پوتو از آرد برنج و پودر نارگیل تشکیل و در قالب های مخصوص لوله ای شکل پخته می شود. این نان از نان های اصلی صبحانه در کرالا است. به طور معمول این غذا را با کادلا کاری (خورش کاری با نخود سیاه) مصرف می کنند. جالب است بدانید ایالت کرالای هند، عنوان پخت طولانی ترین نان پوتو را در رکوردهای گینس دارد!

 

۵- پانیارام

خمیر پایه نان پانیارام، مثل موارد قبلی از آرد برنج و عدس تهیه می شود. در تهیه این نان، به خمیر آن پیاز سرخ شده و ادویه های مخصوصی اضافه می شود و آن را به شکل دایره های کوچک در ماهیتابه می پزند، که باعث می شود ظاهری شبیه کاپ کیک یا مافین پیدا کند. این نان هندی، به همراه چوتنی، برای صبحانه یا به عنوان اسنک خورده می شود. نوع شیرین پانیارام، به همراه نارگیل و یا شکر قهوه ای تهیه می شود.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.